2777
2789
عنوان

شاغل شدن یا مادری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
اونقدری زرنگ باشم که به دوتاشم برسم

هر چقدرم آدم زرنگ باشه به نظرم رسیدگی به دوتاش خیلی سخته ممکنه سلامتی جسمی و روانیتو پاش بزاری 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

نوزادی رو مرخصی بگیر بعدشم بزار مهد مطمئن

مرخصی ندارم متاسفانه 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا چند بارم پیش اومد برگردم یا همسرم گفت بیا با هم کار کنیم قبول نکردم

منم شغل قبلیم که رها کردم اصلا پشیمون نیستم این شغل چون دولتیه بخاطر همین براش تردید داشتم از طرفی هم نمی‌خوام بچه م آسیب ببینه مخصوصا اینکه مرخصی زایمان هم احتمالا نخواهم داشت..

دولتی مگه نیستی ؟ شغلتون چیه؟

برای تازه استخدامیا باید چند ماه بیمه براشون رد شه که شامل مرخصی زایمان بشن.من اون تایم رو ندارم.

قطعا بچمو بزرگ میکنم....من ازدواجم کنم سرکار نمیرم چه برسه با بچه برم سرکار هم خانه داری، شوهرداری هم بچه داری کار خونه خودش سنگینه بعد بیرونم کار کنم؟!پس مرد چکارست؟!من سنگینه برام شما اگر میتونی وواقعا نیاز داری شاغل باش

نگران آسیبی هستم که ممکنه بچه در آینده ببینه.

مادر من از همون نوزادی من شاغل بود اولاش یکم سخت بود برام

ولی عوضش هم خودم هم مادرم در رفاه کامل بودیم با این که نیاز مالی نداشتیم

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

منم شغل قبلیم که رها کردم اصلا پشیمون نیستم این شغل چون دولتیه بخاطر همین براش تردید داشتم از طرفی ه ...

خب بچه تا حداقل شش ماه و بهترش تا دو سال به مادر نیاز داره

من دو باز دادمش باباش ببرتش یهداشت داشتم دیوونه میشدم بچم نزدیک چهار ماهشه