2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 211 پست
قانون ما فقط به نفع مردهاست

دقیقا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وکیل گرفتم خودم باید برم دادگاه؟

منم دوتا وکیل داشتم اول ی خانم گرفتم بعد ی اقا هم گرفتم دوجلسه دادگاه نرفتم وکیلا خوب میگیری نکردن چون خودم نبودم دیر توی دادگاه حضور پیداکرده بودن خوب دفاع نکردن ولی بعدش خودم رفتم مجبور شدن زودبیان دفاع کنن 

از من ب ط نصیحت وکیلتو تنها نفرست دادگاه ممکنه کلا شوهرت ی پولی بهش بده کاراتو پشت گوش بنداز ب نفع شوهرت ش پا ب پا وکیل برو 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم دوتا وکیل داشتم اول ی خانم گرفتم بعد ی اقا هم گرفتم دوجلسه دادگاه نرفتم وکیلا خوب میگیری نکردن چ ...

وکیلم مرد هستش

نمی‌خوام با شوهرم روبرو شم 

مطمئنم مهرمو اجرا بزارم شوهرم سر و کله ش پیدا میشه 

امروز زنگ زدن که میایم حرف بزنیم و ‌......

گفتیم نه 

گفتم اول مهریه مو اجرا بزارم که بترسونمش بعد بیان بشینن

نمی‌دونم چی پیش میاد اما خیلی استرس دارم 

بعد که برگشتی پرونده ت رو بستی؟

اره رفتم رضایت دادم 

وکیلم مرد هستشنمی‌خوام با شوهرم روبرو شم مطمئنم مهرمو اجرا بزارم شوهرم سر و کله ش پیدا میشه امروز زن ...

اره بترسونش اومدن شروط زیادی بزار اگ خاستی برگردی 

مهر اجرا بزاری اوتا ریگ از ط میترسن

اره بترسونش اومدن شروط زیادی بزار اگ خاستی برگردی مهر اجرا بزاری اوتا ریگ از ط میترسن

میترسم مهر رو اجرا بزارم بدتر کنه 

برگردم کینه گرفته باشه و یا بچه دار بشم و شروع کنه

میترسم مهر رو اجرا بزارم بدتر کنه برگردم کینه گرفته باشه و یا بچه دار بشم و شروع کنه

ممکنه تو بیشتر شوهرتو میشناسی . من قاضی تودادگاه بهم گفت بعضیا برمیگردن شب توخاب شوهره اثر انگشتشو میزاره پا برگه مهرشو میبخشه 

ییا میگفت قرص میدن ب دختره روانیش میکنن

ممکنه تو بیشتر شوهرتو میشناسی . من قاضی تودادگاه بهم گفت بعضیا برمیگردن شب توخاب شوهره اثر انگشتشو م ...

الان رفتم پیش وکیل 

میگه نفقه واسه چیته؟ مگه تو این مدتی که خونه ش بودی بهت پول نداده و ....

بعدش هم باید استشهاد محلی بیاری ، که نمیزاره برگردم خونه و ...

وگرنه نفقه هم بهت تعلق نمیگیره

الان رفتم پیش وکیل میگه نفقه واسه چیته؟ مگه تو این مدتی که خونه ش بودی بهت پول نداده و ....بعدش هم ب ...

هیجکس نمیاد برات امضاکنه همسایه میترسه  بعدم وکیلت از همینجا بدون بدرد نخوره چون دادگاه اسستهشاد اینارو قبول نداره من رفتم مدرک قانونی میخان من از پزشکی قانونی مدرک نداشتم کتکم میزن ولی هروقت کتک میزد کبودمیشدم کلیی عکسس میگرفتم عکسارو نشون قاضی دادم گفت ن فتوشاپ😂😂 یعنی در این حددد گیر میدناا . 

ببین هرزنی بی مدرک باش تمکین میخور اگ بگن برگرد برنگردی نفقه نمیده بهت بعدشم حکم ازدواج ب مرد میددنن و تورو طلاق نمیدد ناچیز میشی یعنی ۵ سال ۱۰ سال یابییشتر حق اردواج مجدد نداری 

ی راهی بلدم ک این مشکلارو نکشی دوست داشتی درخاست بده بگم چیکارکنی 

این وکیل هم بهم گفت چون نمی‌خوای برگردی درخواست نفقه نده

ببین تو چ درخاست بدی چ ندی اون میتونه تمکین بزن حق مرده

خداوکیلی چه قانونیه تو ایران این چه وضعیه، یعنی مرد هر بلایی هم سرت بیاره ، بازم می‌تونه اذیتت کنه

اره در صورتی مدرک نباش میتونه اذیت کنه مثل من جون مدرک پزشک قانونی نداشتم تمکین گرفت سکه زمان بیشتری شد ب نفع اون و....