2777
2789

والا من خاستم طلاق بکیرم انقدر دوندگب داشت حکم‌جهیزیه ک اگ طلاقم‌میگرفتم بیخیال کیشدم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون

راستی خودتم باید حین تحویل جهاز باشی

چون مامور از رو لیستی ک دادگاه داده میخونه باید بگی وسیله ات اینه یا ن

اگه اسیبی رسیده یا چ بدونم دزدیدن هم بگی نیس و صورت جلسه کنن

راستی خودتم باید حین تحویل جهاز باشیچون مامور از رو لیستی ک دادگاه داده میخونه باید بگی وسیله ات این ...

من فاکتور همه رو دارم 

همه ی فک و فامیلشم می‌دونن این جهیزیه صفر تا صد مال منه 

فیلم جهاز برونمم با عکس هم دارم 

اما گاز و تلویزیون که خریدم فکر کنم فاکتور بنام شوهرم زده اما خودشم به همه گفته من خریدم 

به نظرت اگر بگم فاکتورشونو ندارم ، قبول میکنن؟

من فاکتور همه رو دارم همه ی فک و فامیلشم می‌دونن این جهیزیه صفر تا صد مال منه فیلم جهاز برونمم با عک ...

ببین برا من این جوری شد ک رفتم دادگاه شکایت کردم 

لیست لوازمم با استناد به فاکتور و شهادت شهود و فیلم و... نوشتم و گفتم اینا برامنه و قاضی حکم  به استرداد جهاز داد (اینم بگم طرف مقابل من بی ناموس بود ادعا میکرد ایشون هیچی جهاز نداره) 

حکم رو روزی که گفتن بردم اجرای احکام نامه دادن کلانتری رفتم اونجا بهم دو تا مامور دادن با مامور رفتیم و دونه دونه از رو لیست خوند و بهم گفت کجاست وسیله ها بردارشون بماند که نصف بیشتر جهازمم دزدیده بودن ی سری رو شکسته بودن ک براشون دوباره شکایت کردم و خسارت گرفتم

راستی خودتم باید حین تحویل جهاز باشیچون مامور از رو لیستی ک دادگاه داده میخونه باید بگی وسیله ات این ...

من فاکتور همه رو دارم 

همه ی فک و فامیلشم می‌دونن این جهیزیه صفر تا صد مال منه 

فیلم جهاز برونمم با عکس هم دارم 

اما گاز و تلویزیون که خریدم فکر کنم فاکتور بنام شوهرم زده اما خودشم به همه گفته من خریدم 

به نظرت اگر بگم فاکتورشونو ندارم ، قبول میکنن؟

ببین برا من این جوری شد ک رفتم دادگاه شکایت کردم لیست لوازمم با استناد به فاکتور و شهادت شهود و فیلم ...

من چند تیکه از لوازم بزرگم بدلیل نداشتن جا تو خونم ، بردم خونه مادر شوهرم .

اما هم عکسشونو دارم، هم فاکتورشون، هم شاهد کل فک و فامیل مونن

نفقه و مهریه هم گرفتی؟

هیچی :( حتی شاید باورت نشه ی مالیم از جیب خودم رفت ولی خدارو شکر میکنم تموم شد واقعا مریض بودن کلی اذیتم کردن

تهش چون باکره بودم و کامل ازدواج نکرده بودیم با بذل همه چی جدا شدم 

اگر شاهد داشته باشی و فاکتور و... قاضیم حکم داده باشه به استرداد نترس میگیری اینجورم ک فهمیدم مشخصه نمیخوان اذیتت کنن و میخوان تحویل بدن بهت

مگه فاکتور نداشتی؟

فاکتور داشتم شاهدم داشتم اما توی عقد نامه ننوشته بودم ک چی بردم اون شدددردسر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
هیچی :( حتی شاید باورت نشه ی مالیم از جیب خودم رفت ولی خدارو شکر میکنم تموم شد واقعا مریض بودن کلی ا ...

من هنوز اقدام نکردم 

اما مالشو بنام برادرش کرده 

منم می‌خوام فقط جداشیم، اما می‌دونم بخاطر مهریه طلاق نمی‌ده