2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 211 پست
منم ننوشتم 😐

خب دیگ دادگاه گیر مید من خدالعنت کنه محضر دار رو گفت دیگ مد نیست بنویسن حالا دوستم بعد من عقد کرد هر چیزی رد از خونه باباش برد بود تو عقدنامه نوشت 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگ دادگاه گیر مید من خدالعنت کنه محضر دار رو گفت دیگ مد نیست بنویسن حالا دوستم بعد من عقد کرد هر ...

من فیلم دارم 

عکس دارم 

فاکتور دارم 

لیست دارم 

الآنم وکیل فقط پرسید چطور میخوای ثابت کنی جهیزیه بردی، گفتم فاکتور دارم 

اوکی داد

من فیلم دارم عکس دارم فاکتور دارم لیست دارم الآنم وکیل فقط پرسید چطور میخوای ثابت کنی جهیزیه بردی، گ ...

ایشالا. ک بدون دردسر برشون گردونی عزیزم 

چرا میخای طلاق بگیری؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ایشالا. ک بدون دردسر برشون گردونی عزیزم چرا میخای طلاق بگیری؟؟

از لحاظ مالی از روز اول دروغ گفت 

داراییشو بنام برادرش کرد 

از لحاظ اخلاقی هم منو به لنگ کفشش حساب نمیکنه 

معلوم نیست زن اینم، زن داداششم، یا همراه مادرش

عصبیه، بداخلاق، بی ادبه و دروغگو و بهم تهمت میزنه و ...

همه ی اطرافیانشم طرفداریشو میکنن

خودش گفت برو خونه پدرت، اومدم خونه بابام ، الان متوجه شدم داراییشو ( بقیه چیزهایی که بود) بازم بنام برادرش کرده 

نمی‌خواستم مهریه مو اجرا بزارم، الان دیدم این کارو کرده ، گفتم اجرا می‌زارم و تا تهشم میرم ، دیگه هیچی واسم مهم نیست 

از لحاظ مالی از روز اول دروغ گفت داراییشو بنام برادرش کرد از لحاظ اخلاقی هم منو به لنگ کفشش حساب نمی ...

عه چقدر بده اینجوریی میتونی ثابت کنی دارایی داره؟؟ ی وکیل خوب بگیر من همسرم اون موقع ک مهرمو اجرا گذاشتم فودا ماشینو ب نام مادرش زد بود حالا وکیلم میگفت اره این از زیر مهریه خاسته دربره راحت میش ثابت کرد و برگردوند 

حالامیدونی شوهرمن چیکار کرد بود؟؟ اومده تو قول نامه ماشین نوشته بودن ک اره این ماشیم برامادرش بوده چون سواد نذاشته زد ب اسم پسرش و هروقت مادر ماشینو بخاد باید پس بده😑😑😂 دستم ب جایی بند نبود چون هیچ دارایی نداشت. دیگ ی پیش قسط سکه و سالی یکی دادکااه بهم داد حالامن برگشتم 

عه چقدر بده اینجوریی میتونی ثابت کنی دارایی داره؟؟ ی وکیل خوب بگیر من همسرم اون موقع ک مهرمو اجرا گذ ...

قبل از اینکه مهریه تو اجرا بزاری بنام زده بود یا بعدش؟

من دیگه برنمی‌گردم چون دوست ندارم به این حد رسیده باهاش زندگی کنم 

قبل از اینکه مهریه تو اجرا بزاری بنام زده بود یا بعدش؟من دیگه برنمی‌گردم چون دوست ندارم به این حد رس ...

من مهریمو اجرا کذاشتم یهو پرینت از اموالش گرفتن دیدن هیچ ندار یک سافت قبل از پن کاراشو انجام دادبود

عه چقدر بده اینجوریی میتونی ثابت کنی دارایی داره؟؟ ی وکیل خوب بگیر من همسرم اون موقع ک مهرمو اجرا گذ ...

میتونم بپرسم زمانی که تو پروسه اجرای مهریه بودی چه حس و حالی داشتی؟ 

من همش استرس و دلهره دارم 

بعضی اوقات دودل میشم 

بعد به کارهاش که فکر میکنم میگم نه نبودش بهتر از بودنشه

من مهریمو اجرا کذاشتم یهو پرینت از اموالش گرفتن دیدن هیچ ندار یک سافت قبل از پن کاراشو انجام دادبود

آها یکساعت قبل؟ 

الان من نمی‌دونم دقیقا کی این داراییشو بنام زده 

مثلاً یک هفته یا یک ماه پیش

میتونم بپرسم زمانی که تو پروسه اجرای مهریه بودی چه حس و حالی داشتی؟ من همش استرس و دلهره دارم بعضی ا ...

ببین من ۱۸ سالم بود ک ازدواج کردم الان س ساله ازدواج کردم شوهرم دست بزن داشت بددهن بدبین شکاک بددل و... اصلا ی زندونی بودم دوسال دم نزدم گفتن ک حالا شاید براسنمون اول زندگی درست میش اما نشد ک نشد . رفتم قهر برای اولین باررر خانوادم فهمیدن دست بزن دار گفتن برنگرد منم تواون دوسال تیپ افتضاح مانتو های بلند میپوشیدم بعد هیچ جا نمیذاشت برم وقتی ک قهر بودم ازادی داشتم رقت امد داشتم دوست نداشتم برگردم اما خب همیشه میترسیدم طلاق بگیرپ پشیمون شممم از پشیمونی بعدش همیش میترسیدم بعدش دگ شوهرمم قول دادخوب ش برگشتم خداروشکر بهتر قبل شد

آها یکساعت قبل؟ الان من نمی‌دونم دقیقا کی این داراییشو بنام زده مثلاً یک هفته یا یک ماه پیش

بنام گسی بزنه برنمیگرده قانون وجود نداره

ببین من ۱۸ سالم بود ک ازدواج کردم الان س ساله ازدواج کردم شوهرم دست بزن داشت بددهن بدبین شکاک بددل و ...

آن شااللع بهترم بشه و خوشحال و راضی باشی ازین زندگی 

به نظرت اجرای مهریه کارسازه؟ 

شوهر من از موضعش کوتاه نمیاد و بسیاااااار گیر میده و حرف مفت میزنه و از کاه کوه میسازه و همش میگه من مردم و تو زنی و ....

آن شااللع بهترم بشه و خوشحال و راضی باشی ازین زندگی به نظرت اجرای مهریه کارسازه؟ شوهر من از موضعش کو ...

ن اصلا اولین جلسه دادگاه ک میری فقط میپرس چرا میخاین جداشید و.. اگر بدون دلیل از خونش اومده باشی تمکیم برات میزن ک توی جلسه دادگاه تمکین ممکن قاضی بگ از همسرت تعهد میگیر برگردی سر زندگی اگر دوست نداری برگردی باید بگی ن ب هیچ وجه تمیکنم بخوری نفقه تعلق نمیگیره بهت  و اجازه ازدواج مجدد ب همسرت میدن 

بعدم مشاوره طلاق ک برین ممکنه باز ب توافق برسید برگردید