2777
2789
عنوان

صادقانه ب من بگید همچین مردی خوبه یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست
نه ظاهرش از قبلی سره از قبلی خیلیا سر بودن ولی من یه بار فقط تونستم یکیو دوس داشته باشماینم انننقد خ ...

قبلیه که تورو دوس نداره 

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایه ۳۷ سوره ابراهیم روزی هفت بار تا هفت روز بخون فوت کن به دستت بعد بکش به صورتت 

برو حموم نمک بریز رو قلبت بگو خدایا مهر فلانی رو از دلم بنداز 

(سه سال عاشقق سفت و سخت یکی بودم این برام موثر بود الان اصلا بهش فک نمیکنم از دلم افتاده چون تو بلاتکلیفی بودم و بدرد هم نمبخوردیم اینجوری راحت تونستم رها کنم)

از اون آقا هم تا همه چی رسمی نشده دل نبند که دوباره ضربه بخوری

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چقد اشتباه تایپی که داشتی سمه😑😂🩷

ببین اونا چرا بهم خوردن

و اگه بعد نه ماه هنوزم یه ذره دوسش نداری نه نیاد خواستگاری

اگه دوسش داری فقط عاشقش نیستی بگو بیاد

و دخترا خیلی وقتا وقتی یه پسر بیش از حد میخوادشون اونا نمیخوانش ممکنه رابطه های قبلش برا این بهم خورده باشه

درکل پسر خوبیه از چیزایی که گفتی و مشخصه بیش از حد ازدواجیه

ولی ببین حس خودت بهش چیه

به یاد کتاب شب های روشن افتادم اون پسر چقدر گناه داره واقعا من موندم دخترا چشونه که عاشق یکی دیگن بعد میرن با یه نفر دیگه دوست میشن بعد طرف تمام احساساتشو درگیر دختره میکنه دست آخر دختره هم ول میکنه میره به قرآن تین بازی با احساسات اون مرد یه جا تو زندگی خرخرتونو میگیره ها حواستون باشه

به یاد کتاب شب های روشن افتادم اون پسر چقدر گناه داره واقعا من موندم دخترا چشونه که عاشق یکی دیگن بع ...

ی مردم پیدا شد اینجا اینجور بگه اجسنتتتت

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

چقد اشتباه تایپی که داشتی سمه😑😂🩷ببین اونا چرا بهم خوردنو اگه بعد نه ماه هنوزم یه ذره دوسش نداری ن ...

تن تن مینویسم و حوصله ندارم دوباره اصلاح کنم

اونا بهم خوردن میدونم این پسشون زده چون همه دنبال پولشن و اینم فهمیده تحقیق کردم مثلا گفتن مهرمون اندازه سالهای تولدمون باشه یا زمین به اسممون کن یا نیم کیلو طلا اول عقد میخوایم ووو

خوشگلترین دختر بور☀️

اینهمه پسره تمام تلاششو واسه شما کرده تا دوست داشتنشو ثابت کنه. تو مدت 9ماه شما هم زمان داشتی تا دوسش داشته باشی. با خرید یه گل هم عشقشو بهت نشون داد و.... ولی اگر شما دوسش نداری پس بفرست بره پی زندگیش ایشون آلت دست شما نیست که وابسته بشی و اما دوست داشتن نباشه.... و بنظرم این آقا شما روبدعادت کرده هرچیزی حدی داره توی ناز کشیدن. پس اگر نمیتونی تمام که رابطه ارو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تن تن مینویسم و حوصله ندارم دوباره اصلاح کنماونا بهم خوردن میدونم این پسشون زده چون همه دنبال پولشن ...

اگه مطمئنی بخاطر این بهم خورده پس اوکیه

اگه خودتم دوسش داری بنظر من عالیه

بی لیاقت نباش خواهر

البته طبیعیه چون میگی کسی نازت رو نکشیده جذب کسی شدی که بهت مهل نمیزاره این الگوی روابطتت با دیگران شده 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..