2777
2789

من۲۳سال اون۳۳سال

قبلا چندبار خواستگاری رفته و ولی خب بهم خورده اون خانمها هم دوست دخترش بودن

۹ماهه با من تو رابطس

متعهده مهربونه شوخی میکنه منو میخندونه بخاطر من خودشو محدود کرده به هر ساز من میرقصه و تا حالا نه نشنیدم از زبونش  گل میخره بیرون میبره کافه میبره همیشه همیشه شارژ میفرسته چندبار ک خرید کردم اون حساب کرده میخواد بیاد خواستگاری و تاحالا من اجازه ندادم یه شهر دیگه زندگی میونه و رفت و برگشت ۲۰۰کیلومتر میشه و با ایت حال هفته ای دوبار میاد دیدنم هیز نیست و خوشتیپه و چهره خوبی داره و منم بهش وابستم اما دوس داشتن نه 

من ۱۶سالگی عاشق شدم و الانم خاطر خواه همون آدمم ولی منو نمیخواد بهمم گفته ک تورو نمیخوام ..به این پسر نگفتم ذهنم درکیر یکی دیگس هنوز کسی که میدونم بهش نمیرسم چون بگم قلبش میشکنه و میره..میشه بگید چیکار کنم؟اینم بگم از لحاظ مالی خیلی سره این آقا برعکس من بیشتر واسه همین باهاش رفیق شدم و اینم بگم فامیل دور هستن🥺

درضمت هیچکس توی زندگی من انقد ناز منو نکشیده حتی مادرم

خوشگلترین دختر بور☀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا توبگو پسر پیغمبر وقتی عاشقش نیستی چه فایده؟

حس سو استفاده گری و بازیچه بودن بهم دست داد واقعا کسی رو که دوست ندارین و باهاش نمونین

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

لابد ظاهرش به دلت ننشسته که تو فکر قبلی موندی. بگو دقیقا چیه باعث شده عاشقش نشی ؟

نه ظاهرش از قبلی سره 

از قبلی خیلیا سر بودن ولی من یه بار فقط تونستم یکیو دوس داشته باشم

اینم انننقد خوبه قیافش با چشمای مهربون ولی دوسش ندارم🥺

خوشگلترین دختر بور☀️