2777
2789
عنوان

صادقانه ب من بگید همچین مردی خوبه یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مردم پیدا شد اینجا اینجور بگه اجسنتتتت

بله همه خانما خیال کردن فقط مردا بازی با احساسات انجام میدن در صورتی که خودشون هم میتونن یه مردو نابود کنن این خانم داره ظلم بزرگی به اون مرد بینوا میکنه دم داستایفسکی گرم که چند صدد سال پیش این بازی با احساسات یک زن در برابر مرد رو تو شب های روشن نشون داد 

فقط به این مساله نگاه کنید که 200 کیلومتر از جایی که شما زندگی می کنید فاصله داره. اگر فرزند آخر باشه و مسئولیت پدر و مادر با او هست، ممکنه شرایط عجیب و غریب بسازه. به نظرم ادامه بدید، سعی کنید توی این مدت، به تفاوت فکری 10 سال اختلاف سنی توجه کنید. ببینید چه قدر مثل هم فکر می کنید. 

نه ظاهرش از قبلی سره از قبلی خیلیا سر بودن ولی من یه بار فقط تونستم یکیو دوس داشته باشماینم انننقد خ ...

😕

این حرفا حرفای یه دختر ۲۳ساله نیست

احتمالا توهمون ۱۶سالگی موندی

این حجم از نگاه سطحی و احساسی برای سن تو عجیبه

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
فقط به این مساله نگاه کنید که 200 کیلومتر از جایی که شما زندگی می کنید فاصله داره. اگر فرزند آخر باش ...

بله فرزند اخره و پدر مادر پیری هم داره و بیشتر اوقات باید ببرتشون بیمارستان و دکتر ووووک

خوشگلترین دختر بور☀️

بله همه خانما خیال کردن فقط مردا بازی با احساسات انجام میدن در صورتی که خودشون هم میتونن یه مردو ناب ...

خب بعله خانماییم هستن ک اینکارو میکنن حرفتون کاملا درسته و همه ی ماعم همینو ب این خانم گفتیم 

ولی بیشتر از مردا اینکارا رو شنیدیم

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

بله فرزند اخره و پدر مادر پیری هم داره و بیشتر اوقات باید ببرتشون بیمارستان و دکتر ووووک

احتمالا بایستی توی شهر ایشون زندگی کنید. ولی این رو مطرح کنید. لطفاً انتظار نداشته باشید پدر و مادرش رو رها کنه.

احتمالا بایستی توی شهر ایشون زندگی کنید. ولی این رو مطرح کنید. لطفاً انتظار نداشته باشید پدر و مادرش ...

نه همچین انتظاری نداشتم😔ولی خواهرها و برادرشون اصلا گردن نمیگیرن پدر و مادرو 

خوشگلترین دختر بور☀️

من میدونم 

تقصیر پسره هست مدل سیریش هست.

خدایی این حرکت برای دختر یا پسر مناسب نیست.

کسی که زیادی خودشو جلو می ندازه و تدارک می بینه و با سرعت تو رابطه پیش میره و اجازه نمی ده طرف مقابل همپا بشه تهش می شه اینکه طرف مقابل فیلش یاد هندوستان می کنه.

الان پسره اگر پسری بود که کلا طی این ۹ ماه یه تایم هایی استراحت میداد و یه مدت دور می موند و میذاشت هر کس خلوت خودش رو هم داشته باشه، الان قدرش رو می دونستی. الان یه جوری تو محبتش غرق شدی که زمان قبل از اونو فراموش کردی. فراموش کردی تنها که بودی چه حسی داشتی به همین خاطر. سر در گم شدی.

اول اینکه وقتی دلت با قبلیس نباید با ی نفر دیگه آشنا میشدی میدونی اگه بفهمه چه ضربه ای میخوره؟

با بعدیم بخاطر پولش آشنا شدی ممکنه بعد ی مدت ازش دلزده بشی یا هر چیزی همه جوانب رو بسنج و بعد تصمیم بگیر

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

تن تن مینویسم و حوصله ندارم دوباره اصلاح کنماونا بهم خوردن میدونم این پسشون زده چون همه دنبال پولشن ...

میگی دوست دختراش بودن وخواستگاری رفته  وایشون پس زده؟؟ اگرنمیخواست چراخواستگاری رفته ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه همچین انتظاری نداشتم😔ولی خواهرها و برادرشون اصلا گردن نمیگیرن پدر و مادرو

شخصی که مسوولیت پدر و مادر رو گردن میگیره، می‌تونه نشونه یک آدم خوش قلب باشه. باید رفتارش با پدر و مادرش را هم دید نمیشه زود نتیجه گیری کنیم.