2777
2789
چرا 4 تا خونه داشتی؟ مگه شوهرت کارمند نبوده با حقوق کارمندی حالا گیریم رئیس چطور 4 تا خو نه داشتید؟

زندگی همه بانکی ها همینه 

دایی شوهرم در عرض پنج سال هم به ویلا تو دماوند خرید هم خونه خرید هم ماشین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی همه بانکی ها همینه دایی شوهرم در عرض پنج سال هم به ویلا تو دماوند خرید هم خونه خرید هم ماشین

شوهر من تو 25 سال سابقه فقط یک خونه داشت ولخرج بود این اخرا دید بقیه خیلی مال جمع کردن خواست یک حرکت انجام بده جبران کنه این همه سالو .منو بدبخت کرد و دارایی های من رو بدهیاش رف

خدا لعنتشون کنه نکنه فامیل بوده ؟  چون ما هم نزدیکترین فامیل خیانت کرد میلیاردی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی چله سوره حشر بگیر عالیههع عالی برای رفع مشکلات بزرگ و سخت هست 

در کنارش سوره یاسین هم بخون الهی که مشکل شوهرت حل بشه 🥺🤍

نذر کن مشکلتون حل شد یه چیزی برای امام حسین پخش کنی 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همه به شوهرم میگن نادونی کردی و طمع کردی و همه بهش میگن دیوانگی کردی خجالت میکشه جایی بره

خدا لعنت کنه کلاهبردارا رو

کاملا درکت می کنم آزار کلاهبرداری یه طرف حرف های بعدش یه طرف دیگه

سرما هم این بلا اومد طرف یه سال اومد تو ساختمان ما با کلی دک وپز ومن دکترم و.... سر همسرم کلاه گذاشت 

جالبه که بعدها فهمیدیم یه دیپلمه سابقه داره وبنز و وسایل لاکچری خونش و... هیچ کدوم مال خودش نیست وتیمی کار می کنند

همسرمن هم تو کارای مالی هست وسمت داره وعلاوه براون پرونده های قضایی هم پیگیری می کنه

ما همش می گفتیم تو چرا فریب خوردی بعد کاشف به عمل اومد طرف سر دوتا وکیل تو تهران رو هم کلاه گذاشته

بعداز دوسال ما هنوز نتونستیم پولی بگیریم وطرفمون با این که محکوم هست اصلا دادگاه نیومد وبراش وثیقه ی سنگین گذاشتند وآزاده ومطمئن هستم تو جای دیگه از کشور داره کلاهبرداری می کنه

اسی چله سوره حشر بگیر عالیههع عالی برای رفع مشکلات بزرگ و سخت هست در کنارش سوره یاسین هم بخون الهی ک ...

شوهرم هر سال تاسوعا و عاشورا هییت رو شام میداد امسال بدو بدو رف کربلا . دوبار که امام حسین کمکش کنه

شوهرم هر سال تاسوعا و عاشورا هییت رو شام میداد امسال بدو بدو رف کربلا . دوبار که امام حسین کمکش کنه

یا امام حسین خودت کمکمش کن 🥺

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.