2777
2789

من بچه دار نمیشدم مادرش میدونست

بعد هر سری میرفتیم خونشون این لیست زن های حامله فامیل رو بهمون ارائه میداد

حتی یبار عشق سابق شوهرمم گفت که حاملست

همسشه میگفتم اخه زن حامله مردم ربطش به مرد گنده چیه که میاد بهت لیست میده

شوهرمم گفت نه تو حساس شدی اون یه تعریف ساده میکرد مثل مامان خودت

گفتم مامان من غلط بکنه جلوی زن داداشم از این حرفها بزنه خودش شعورش میرسه

عصبانی شد

گذشته ها گذشته

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی مردا خوب بلدن کی عصبانی بشن .داداشم تولد دسته گل بزرگ گرفته خشک شده ی ساله گذاشتم رو اپن خونه شوهرم دیروز برگشته میگه سماورزعالی رو بزار جای دسته گل یعنی تو نمیدونی گل خشک برای خونه انرژی خوبی نداره .منم خندیدم گفتم چون داداشم برام خریده اینو میگی اونم عصبانی شدو گفت یعنی میگی من حسودم فحشم داد.اینا میدونن کی خودشونو بزنن بی شرفی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی میگم خواهرانه

من خیلی این کار رو کردم

هی حرف ها و کارهای مادرشوهرم رو به روی شوهرم آوردم

ولی میدونی الان پشیمونم

چون تنها ضررش برای زندگی خودم بود زندگی برای خودمون تلخ کردم

فقط شوهرم اذیت شد چون نه میتونست پشتیبانی منو کنه نه پشتیبانی مادرشو

میدونم سخته منم هنوز کارهاشون یادم نرفته ولی دیگه نمیگم

بذار یه لقمه نون آدم میخواد تو زندگی بحوره به قول قدیمی ها بزنه تو شادی بخوره با ناراحتی نخوره

یعنی میگم زندگی به کام خودتون تلخ نکنین

سعی کن بهشون فکر نکنی

واقعا اکثر موارد شوهر ها گناهی ندارن فقط این وسط گیر میکنن

یه چیزی میگم خواهرانه من خیلی این کار رو کردم هی حرف ها و کارهای مادرشوهرم رو به روی شوهرم آوردم ولی ...

خیلی سعی کردم ولی نمیتونم اخه شوهرم کل نیازهای عاطفی و مالی مادرشو پر میکنه این بیشتر منو عصبی میکنه