2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینجوری شد

282 بازدید | 24 پست

من خیلی سادم و کسی بهم نشون بده یه کم صمیمیه یا باهام خوبه تموم چیزامو بهش میگم همیشه روم کلی سنگینی و انرژی منفی میفته

با رلم که دوست شدم هرروز به دوستم گزارش میدادم تموم حرفا و رابطمو ۲۴ساعته شهر دیگه بود اون. بعد تو شرکت دوستش کار میکنه برا اونا .من درسم داشت تموم میشد گفت زودتر درستو تموم کن که اینا گفتن میخوایم استخدام کنیم بهشون بگم بهت کار بدن 

و خیلیم تعریف کرد ازم بعد من فوری اینو گذاشتم کف دست دوستم اونم با تعجب گفت واقعا؟! و اینا

بعد از یه مدت دیدم دوستم اسم شهر رلمو اورد و اون دور و ورا ، گفت مامانم گفته بریم اونجا زندگی کنیم بریم سر کار 😐 اونجا کارش زیاده هواشم بهتره

هنوز این درسم نخونده حتی

بعد بی دلیل رلم اصلا اسم کاره رو نیاورد دیگه و اصلا انگار برعکس شد تعریفاشم ازم نسبت به قبل شد تعریف منفی و من از نظرش بد شدم

اصلا دوستمم تو حرفامون اشاره به این نمیکرد که برو پیش اونا کار کن و تشویقم نکرد صداشو در نمیاورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه چون خیلی سریع همه چی رو به دیگران می‌گفتی و توی رابطه‌ها اطلاعات زیادی رو با دیگران به اشتراک می‌ذاشتی، یه نوع حس فشار و سنگینی به طرف مقابل می‌دادی. وقتی آدم‌ها خیلی از زندگی شخصی‌ت رو بدونن، یه وقت‌هایی ممکنه حس کنند این چیزی که دارن بهشون گفته میشه، زیاد شده و می‌تونه باعث ایجاد فاصله بشه. شاید هم دوستم با شنیدن تعریف‌ها و این که تو دنباله کار رفتن و تغییر جا بودی، احساس کرده که خودشم تحت تاثیر قرار گرفته و تغییر نظر داده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دوستت رلتو دیده؟بچه محل هستید؟اگ با رلت درارتباطه چ بیرون چ تو مجازی ،دیگ هیچیتو بهش نگو ،،وقتی اینقدر این بنده خدا انرژی منفیه چرا وقت جفتتون رو میگیری؟کات کن خلاص

هرچند ک بنظرم حرف مامانش ربطی ب رل شما و کارو...نداره ،،چون ی تصمیمه ک پدرو مادرش گرفتن ن خودش اونم اگ مجرده ک تابع تصمیمات خانواده اس ربطی ب اینا ک گفتی نداره 

انگارخودت ب همه بدبینی ،،تا ی حرف میزنی ی چیزی پیش میاد اتیکت چشم شور و حسادت میزنی ب دوستت ..چون مادراپدوستت نمیدونه شما رل داری تو کدوم شهره ک اینا جم کنن برن اونجا .نسبت ب تاپیکات انگار مشگل از خودته عزیزم 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
دوستت رلتو دیده؟بچه محل هستید؟اگ با رلت درارتباطه چ بیرون چ تو مجازی ،دیگ هیچیتو بهش نگو ،،وقتی اینق ...

وای اره راست میگید😯منم رفتم تاپیکاشو خوندم بنظرمنم ایشون خودش مشگل داره ،وگرنه مگه میشه اینهمه حسود و چشم شور اطراف ادم باشن؟رونالدو و زنش این حسود اطرافشون نیست ک اطراف اسیه😂اسی دوستت چ صبری داره ک تورو تحمل میکنه ،بقول خودت دوست ۱۵ ساله ات گذاشتت کنار ،لااقل یکیو برای خودت نگهدار ،اگ این دوستت بدا ک کات کن اگ خوبه ،لااقل پشتش اینقدر بد نگو ،بنده خدا وقت میذاره برات ،بیرون میرید ،ب حرفات گوش میکنه ،اینقدر ک خودت انرژی منفی و سنگینی داری اون دوستت نداره همش درگیرخرافاتی .والا دوستی این نیست وقت یارو رو بگیری اشک و گریه و ناراحتیاتو بهش انتقال بدی ،بعد بیای پشتش بد بگی

وای اره راست میگید😯منم رفتم تاپیکاشو خوندم بنظرمنم ایشون خودش مشگل داره ،وگرنه مگه میشه اینهمه حسود ...

اره قبول دارم حرفتو...وقت طرفو میگیره بعد پشت سرش اینهمه بدگویی میکنه ،،تاپیکاشو میبینم اکثرا اوقات ،همش از دعا و حسادت و ....بابا مگ چخبره ک عالم و ادم حسادت کنن،منم اطرافم حسود هست ،ولی ن با رل بقیه کاردارن ن اینقدر میچسبن ب طرف ،انرژیش بده کات کن

اره قبول دارم حرفتو...وقت طرفو میگیره بعد پشت سرش اینهمه بدگویی میکنه ،،تاپیکاشو میبینم اکثرا اوقات ...

چی بگم ولی دلم برای دوست اسی سوخت 😂بنده خدا اگ بدونه پشت سرش چیا میگ فکر کنم خطشو عوض کنه🤣

اسی خواهرانه میگم پیش ی دکتر روانشناس برو ،،شما خودت مشگل داری بد بینی ب همه ،،تو تاپیکا هم میبینم اکثرا تفرین میکنی ،

چی بگم ولی دلم برای دوست اسی سوخت 😂بنده خدا اگ بدونه پشت سرش چیا میگ فکر کنم خطشو عوض کنه🤣اسی خواه ...

ولی چقدر بده ،،فکر کن دوستت باهاش بری بیرون ،خونه ی همدیگ برید ،،تمام حس بد و انرژی منفیاشو روت خالی کنه ،اخرسرم بیاد پشتت بگه حسود و چشم شورو ،،بدترازاینک تورو ب رلش ک ی پسره میفروشه ،بعد دوباره میاد دنبالت 😆

اسی ینفرو تو زندگیت برای خودت نگهدار ،،هرکی باهات حرف میزنه یچیزی پشتش میگی 

من بودم این دوستی رو تموم میکردم حرمت نون و نمک و روزای خوب رو نگه نمیدارن

منم ،،اصلا مخم سوت کشید ک میگ این تهش درسم نخونده ،ی ادم جقدر باید بی چشم و رو باشه ،۲۴ ساعت چوص ناله کردی زیر گوشش ،وقت خواب و خوراک و استراحتشو گرفتی اخرم تهش درس نخونده؟لابد تو جای دیگ موفقتره،کلا از نوشته های اسی فهمیدم نسبت ب این دوستش حسادت داره ،هم میره چوص ناله میکنه براش هم پشتش بد گویی میکنه،مصداق نمک خوردو نمکدون شکستنه 

دلم برای دوستش سوخت. ،

منم ،،اصلا مخم سوت کشید ک میگ این تهش درسم نخونده ،ی ادم جقدر باید بی چشم و رو باشه ،۲۴ ساعت چوص نال ...

منم الان تاپیک استارتر رو خوندم یهو اومد بالا .

واقعا موندم چی بگم یاد آوری خاطره دوست خودم شد ک پشتم بد گفت.

دوستت بهت گفته میخام بیام فلان شهر بعد این چ ربطی به رل تو و دور شدنش داشت .

به خدا درست نیست این طوری قضاوت و تهمت .

مطمئنم دوستت خیلی ساده س که فکر میکنه تو چقد خوبی باهاش

منم از این دوستا داشتم جلو روم به به چه چه میکردن

پشت سرم عه و تف

منم الان تاپیک استارتر رو خوندم یهو اومد بالا .واقعا موندم چی بگم یاد آوری خاطره دوست خودم شد ک پشتم ...

دوستی های ابکی همینه ،،دوست و همجنسشون رو میفروشن ب ی پسرک تازه ازراه رسیده .حرمت ونون و نمک ...ب کتار 

ولی از تاپیکای اسی فهمیدم باهمه مشگل داره،دنبال دعا و جادو هست خب اینکارا سنگینی داره برای هم خودش هم رلش ،اونوقت میندازه گردن دوستاش .بیچاره دوستاش وقت و بی وقت چوص ناله گوش میدن اخرم بجای دستت دردنکنه اینچیزارو پشتشون میگ ،شک ندارم از خوشیشا نمیگ چشم نخوره فقط از مشگلات میگ این مدل ادم اطرافم بود فکر میکرد زمین و زمان منتظر حرکت بعدی این موندن ک حسادت کنن کپی کنن ۰راحت حرفامو بهش گفتم و بلاک کردم  

دوستی های ابکی همینه ،،دوست و همجنسشون رو میفروشن ب ی پسرک تازه ازراه رسیده .حرمت ونون و نمک ...ب کت ...

واقعا چطور میتونن این کارو کنن؟

جالب اینه تو تاپیکش نوشته درسم نخونده

ینی یه تیکه کنایه ریز و مسخره وار بهش زده.

حاضره بخاطره رلش  دوستش که ۲۴ ساعته پا حرفاش بوده

جالب اینه گفته دوستم ی شهر دیگه س

دوستت شانس آورد  ی شهر دیگه س اگ همشهری بودن چیکارش میکرد؟

واقعا چطور میتونن این کارو کنن؟جالب اینه تو تاپیکش نوشته درسم نخوندهینی یه تیکه کنایه ریز و مسخره وا ...

اهان ی شهر دیگه اس؟فکر کردم رلش ی شهر دیگه اس ؟یعنی همدیگرو ندیدن؟؟؟؟؟؟؟؟پس بچی باید حسادت کنه بنده خدا ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂