2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین وقتی ووارد خوابگاه شدم یه دختره اسمش ساریناسرحرف باز کرد منتظرم موند تو پله ها و معاشرت کردیم فکر کردم فرشته ست منم تنها بودم خلاصه من رفتم خونمون خدا رو شکر و ادامه ندادم این دوستی وقتی برگشتم در خوابگاهو یکی خیلی محکم می کوبید و یه کی هم اومد بیرون من فضولیم گل کرد رفتم پایین یه پسره بود گفت با فلانی کار دارم گوشیش خاموشه و.. دوست پسرش بود پسره جداب بود و.. و اتاق و طبقه رو گفترفتم طبقه سه درزدم گفتم فلانی می شناسید سه تا اتاقو درشو زدم گفتن نه نمی شناسیم فلانیو خلاصه یهو همه کنجکاو شدن با یه سری دختر به خنده رفتیم پایین یکی از دختره تو صیح داد به پسره کسی نمی شناسیم به این اسم منم گفتم دردسر می شه برات برو تا مسئول نیومده خلاصه این دختره باهاش حرف زد رفت منم به شوخی گفتم حتما اسمشو دروع گفته معلومه فیکه بابا بعد اومدم بالا دیدم سارینا با گوشی حرف می زنه با همون دختره طبقه سومه که گفتیم نیست به دوست پسرش که اره اینا با چه حقی رفتن پایین نباید می رفتن و.. حتی تو اشپزخونه یه سری دختر گفتن این سارینا همه چی به مسئول می گه سارینا تو پله عا وایساده بود گوش می داد به حرفامون منم گفت گذشت من همه چیو گفتم به خنده و شوخی خلاصه دیشبم سر صدا کردن رفتم تدکر تندی بهشون دادم این سارینا اونقدر مکاره که گفت اتاق دویست هشت سر صدا می کنن در حالی که ما فقط دویست شش تا اتاق داریم

چیشده

یا می ره راپورت همه اتاقا رو می ده در حالی که اتاق خودشو ن از همه بیشتر سر صدا می کنه حتی می ره وقتی سرصدا می کنه اتاق بقیه بعدش می گه اونا سر صدا کردن

تعریف کردی خبر بده

بیا حتی دیدم دوست خودشو هم رفت لو داد 😑 در حدی این دختر مارمولکه بین همه رو می زنه و روابط اجتماعیشم بالاست حتی به دختره می گفت دوستت ارزشو نداره لیاقت ندارهشبش با همون دختر بی لیاقت هر هر کرکر

یا می ره راپورت همه اتاقا رو می ده در حالی که اتاق خودشو ن از همه بیشتر سر صدا می کنه حتی می ره وقتی ...

آها هم خابگاهیته

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋