2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکف تاپیکاشم والا ،،قاطی کردم ..

بنظرم فایده نداره . امیدوارم خدا زودتر ب دوستش الهام کنه .

من ضربه از دوست دیدم میدونم چقد بده .

میدونی جالب چیه جالب اینه استارتر تو تاپیک هاش میگفت من رفیق خوبی ام 

کدوم رفیق خوبی پشت دوستش اینطور حرف میزنه و ب دوستش چشم بد داره اگ فک میکنی دوستت مانع تو رابطه ات هست کات کن بره بجاش میاد پشتش بد میگه . خدا ب دوستش رحم کنه.

اولین باره همچین چیزی میبینم ک دوستت ی شهر دیگه باشه بعد بیای تهمت بزنی بهش بگی باعث شد کارم خراب شه تازه بهش کنایه بزنی درسم نخونده 

بنظرم فایده نداره . امیدوارم خدا زودتر ب دوستش الهام کنه .من ضربه از دوست دیدم میدونم چقد بده .میدون ...

دقبقا ،،رفیق خوب پشت دوستشه ن اینک بیاد مث ترسو ها پشتش حرف بزنه اونم از ی شهر دیگ ،،چیزی ک ازاول گفتم مشگل از اسیه ،همه باهاش مشگل دارن همه نمیتونن تحملش کنن ،نسبت ب همه بدبینه ،

اوک تاپیکه رو خوندی؟چقدرشبیه داستان اسیه😆

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بنظرم فایده نداره . امیدوارم خدا زودتر ب دوستش الهام کنه .من ضربه از دوست دیدم میدونم چقد بده .میدون ...

دقبقا ،،رفیق خوب پشت دوستشه ن اینک بیاد مث ترسو ها پشتش حرف بزنه اونم از ی شهر دیگ ،،چیزی ک ازاول گفتم مشگل از اسیه ،همه باهاش مشگل دارن همه نمیتونن تحملش کنن ،نسبت ب همه بدبینه ،

اوک تاپیکه رو خوندی؟چقدرشبیه داستان اسیه😆

دقبقا ،،رفیق خوب پشت دوستشه ن اینک بیاد مث ترسو ها پشتش حرف بزنه اونم از ی شهر دیگ ،،چیزی ک ازاول گف ...

من موندم تو این دوره زمونه کدوم دوستی ۲۴ ساعته پا حرفا دوستش میشینه

این به کنار یکی نیس ب استارتر بگه مگه دوستت مجبورت کرد بری از رابطه ات بگی مگه چاقو زیر گلوت گزاشت ک بری بهش بگی که تهش بیای اینطور مقصرش کنی

اسی نمیدونم چرا این تاپیکو جواب نمیده😂شماره ی دوستشو ب من بدید تا با نی نی سایت اشناش کنم بلکه حقای ...

حقیقتا از این تاپیک خیلی حرصم گرفت چون تجربه چنین دوستی را داشتم خدا هدایتش کنه انشالله خدا دوستشو آگاه کنه

حقیقتا از این تاپیک خیلی حرصم گرفت چون تجربه چنین دوستی را داشتم خدا هدایتش کنه انشالله خدا دوستشو آ ...

منم میگم ک اگ اینجوریه چرا میگه چرا جفتشونو اذیت میکنه