2777
2789
عنوان

ساعت مطالعه درسی

188 بازدید | 35 پست

وقتی ساعت مطالعه ثبت میکنم همش استرس دارم و اصلن تمرکز ندارم شمام اینجوری هستین ؟؟؟؟ و دوست دارم داخل برنامه مدیکال  ساعت مطالعه ام از همه بیشتر باشه و وقتی نمیتونم عصبی میشم و تا ۲ هفته هیچ کاری نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت مطالعه کم کم میره بالا

یک مسیر برای خودت مشخص کن

مثلا بگو این هفته یک ساعت بااااید ساعت مطالعم بره بالاتر

ثبت کن اگه خوب پیش رفتی برای خودت جایزه بذار مثلا بگو فلان سریال میبینم فلان جا میرم(چیزایی ک دوست داری) 

اگه نرسیدی خودتو محروم میکنی از این چیزا 

این باعث میش پیشرفت کنی و تلاش کنی

از خودت انتظار یک دفعه نداشته باش از همه مهم تر با دیگران خودتو مقایسه نکن مهم کیفیت خوندن عه

اولش استرس داری بعد برات عادی میشه. فقط کافیه ادامه اش بدی اینکارو.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
کیفیت درس خوندن مهم ترهبگو امروز باید تا درس مثلاً ۴علوم رو بخونم دیگه به زمان دقت نکن درسارو ملاک ب ...

قبلن درسا برام ملاک بود و جز رتبه ها بودم الان خیلی برام سخت شده درس خوندن دلم میخاد یه روزه پیشرفت کنم نمیشه 

ادامه دادم طی یه هفته نفرت پیدا کردم از درس دوباره یه مدت استراحت دوباره شروع نشد

یک هفته کمه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
پارت بندی هم خوبه.. ولی گاها به این فکر کن شاید چون تو توی اون درس موفق تری زودتر تمومش میکنی و کند ...

من زبان میخونم خب قبلن بدون نگاه کردن به ساعت تمرین میکردم درس میخوندم کلمه حفظ میکردم آشپزی میکردم از روزی که بحث ساعت مطالعه و این برنامه شده عصبی شدم هیچکاری ام نمیکنم