2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ش دیدن ظاهر تجملاتی زندگی آدم ها اعتماد بنفس از آدم میگیره و از کار و زندگی میندازه آدم و

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
پاک کن بره نابود کرده زندگی هارو

من از روزی که اینستا نصب کردم سال آخر دوازدهم کنکور داشتم خراب کردم تجدید آوردم عصبی ام هستم حس میکنم از زندگی عقب موندم و همه ازم جلو ترن تمرکز ندارم 

من از روزی که اینستا نصب کردم سال آخر دوازدهم کنکور داشتم خراب کردم تجدید آوردم عصبی ام هستم حس میکن ...

عزیزم.

خب داری آینده تو از بین میبری که جان دلم... پاک کن شوک بده به این عادت مخرب جانم... شک نکن 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مشکل اینجاست معتاد شدم

حسابت پاک کن

فیلت.رشکن و نرم افزارشم پاک کن

بیا اینا بگرد یواش یواش اونم کمتر کن

عزیزم.خب داری آینده تو از بین میبری که جان دلم... پاک کن شوک بده به این عادت مخرب جانم... شک نکن

اره واقعن از روزی که اینستا نصب کردم با کل خانوادم همش دعوامه الکی با خانوادم دعوا میکنم عصبی میشم بهم میگن بالا چشمت ابروعه میخام بزنمشون 

میخام از خونه مثلن برم فرار کنم نمی‌دونم چرا همچین طرز فکری پیدا کردم 

اره واقعن از روزی که اینستا نصب کردم با کل خانوادم همش دعوامه الکی با خانوادم دعوا میکنم عصبی میشم ب ...

عزیزم.

امواج این گوشی و نرم افزارهای مثل سمه برای اعصاب...وقتی دشمن پشته فکر کن و کارت که نمیکنه باهاش حالا محتوا که بماند... 

یکی دور از جونت مشکل اعصاب گرفته بود گفتم شاید اسمش و نبره دعایی چیزی کردن براش

ی حاج آقایی ازش پرسیدم گفت نه بهش بگین از گوشی فاصله بگیره

گوشی همه استعدادهای مارو نابود می‌کنه..مثل مواد می مونه مثل عذرمیخوام سیگار دو پامین بوجود میاره تو مغز لذت لحظه ای میده و بعد اثرش زود میاره و آدم افسردگی میگیره ولی برای مثال با ورزش  و شادی های سالم سروتونین تو بدن ترشح میشه و باعث نشاط و شادی میشه امید به زندگی و انگیزه میده... 

عزیزم.امواج این گوشی و نرم افزارهای مثل سمه برای اعصاب...وقتی دشمن پشته فکر کن و کارت که نمیکنه باها ...

یکی باردار بود

همه ش گوشی دستش بود

دور از جون همه بچه ش بدنیا اومد دیدن عادی نیست و گفتم اشعه خورده ب مغزش..و این طفل معصوم مثل بچه های دیگه رشد نمیکنه :( یعنی اینقدر مخربه... به خودمم میگم