خانما سلام شما بعد سزارین چند روز مادرتون موند کنارتون؟من مادرم و خواهرم ۱۹ روز موندن بعد من و بچم اومدیم خونه مامانم الان بچم ۳۶ روزش ،چون خونمون نزدیک س پ ا ه بود و تو جنگ زدن و وحشتناک موج گرفت سه بار خونمون ک شیشه ها شکست و....اومدیم خونه مادرم ،میخوام بدونم شماها چجوری بچه اول رو یاد گرفتید نگهداری کنید من واقعا میترسم دختر ۲۶۰۰ دنیا اومد ریز بود و واقعا سخته برام
من چون شوهرم زیاد ماموریت می رفت تا ۴ماه خونه بابام بودم و مامان و خواهرم بچه داری کردن به خاطر همین هیچی یاد نگرفتم ولی الان دومی داره میاد خواهرم که ازدواج کرده مامانمم به شدت پا درد داره نمی دونم چه غلطی کنم😂
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خیلی سخت بود اما به داشتن بچه م به بو کشیدنش می ارزید روزی که داشتم مرخصش میکردم سوپروایزر بهم گفت روزی که بچت بستری شد کسی امیدنداشت بمونه اما اینقدر با انرژی مثبت میومدی پیشش و باهاش حرف میزدی که خدا بهت بخشیدش امیدت به خدا باشه عزیزم خدا حتی از ما مادرا هم مهربون تره خودش پشت و پناه شما و فرشته تون باشه
خیلی سخت بود اما به داشتن بچه م به بو کشیدنش می ارزید روزی که داشتم مرخصش میکردم سوپروایزر بهم گفت ر ...
ای جانم منم بچم زردی گرفت روز ۵ پدرم در اومد از استرس و گریه یعنی ازش خون میگرفتن من آب میشدم تا از ی پرستار دستگاه اجاره کردیم مادرم ۴۸ ساعت نخوابید مراقبش بود تا خوب شد ،ایشالله همه بچه ها سالم باشن واقعا جون مادر به جون بچش بستس
ماشالله خب دو تا داری بلدی من بچه اولم واقعا سخته بخدا
نه عزیزم من سر اولی هم بااینکه ۱۷ سالم بود بعد از ۱۰ روز اومدم خونه خودم و سر دومی هم روز نهماومدم این یکی فقط یه روز خونه مامانم بودم و دیدم دارم اذیت میشم اومدم الانم سنی ندارم ۲۵ سالمه 😅