2777
2789
عنوان

بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست

من چون شوهرم زیاد ماموریت می رفت تا ۴ماه خونه بابام بودم و مامان و خواهرم بچه داری کردن به خاطر همین هیچی یاد نگرفتم ولی الان دومی داره میاد خواهرم که ازدواج کرده مامانمم به شدت پا درد داره نمی دونم چه غلطی کنم😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بعد چهلم حالت خیلی بهتر میشه. برای حمام اگر میتونی روی زمین بشینی ونوزاد رو روی پات بزاری که عالیه و ...

تو سیسمونی داره کالسکه نو ،حمام میترسم مادرم میبرتش خطرناک ریز بچم ،خدا کنه بتونم منم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان هنوز توان ندارم برم خونم هم مطمئنم میان کمکم ولی خب بچم ریز بچه اولم سخته

همش بخاطر تلقینه،گفتم که باید تلاش کنی خودت کاراتو انجام بدی ، دو کیلو و ششصد بوده،الان تقریبا سه و نیم بایدباشه،

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

همش بخاطر تلقینه،گفتم که باید تلاش کنی خودت کاراتو انجام بدی ، دو کیلو و ششصد بوده،الان تقریبا سه و ...

نه ۳ کیلو بچم یک ماهش ،دست زدن بهش ترسناک برام میترسم همش

ای جان چه سخت مرسی عزیزم

خیلی سخت بود اما به داشتن بچه م به بو کشیدنش می ارزید روزی که داشتم مرخصش میکردم سوپروایزر بهم گفت روزی که بچت بستری شد کسی امیدنداشت بمونه اما اینقدر با انرژی مثبت میومدی پیشش و باهاش حرف می‌زدی که خدا بهت بخشیدش امیدت به خدا باشه عزیزم خدا حتی از ما مادرا هم مهربون تره خودش پشت و پناه شما و فرشته تون باشه 

همش بخاطر تلقینه،گفتم که باید تلاش کنی خودت کاراتو انجام بدی ، دو کیلو و ششصد بوده،الان تقریبا سه و ...

تلاش میکنم ولی خب بچه است سخته نمیشه که تمرین کنم رو بچم باید بلد باشم

الان خداروشکر خیلی بهترم ولی خب خستم خیلی زیاد من سزارین سومم هست حس میکنم بدنم کم اورده دلم به خواب ...

ماشالله خب دو تا داری بلدی من بچه اولم واقعا سخته بخدا

خیلی سخت بود اما به داشتن بچه م به بو کشیدنش می ارزید روزی که داشتم مرخصش میکردم سوپروایزر بهم گفت ر ...

ای جانم منم بچم زردی گرفت روز ۵ پدرم در اومد از استرس و گریه یعنی ازش خون میگرفتن من آب میشدم تا از ی پرستار دستگاه اجاره کردیم مادرم ۴۸ ساعت نخوابید مراقبش بود تا خوب شد ،ایشالله همه بچه ها سالم باشن واقعا جون مادر به جون بچش بستس

ماشالله خب دو تا داری بلدی من بچه اولم واقعا سخته بخدا

نه عزیزم من سر اولی هم بااینکه ۱۷ سالم بود بعد از ۱۰ روز اومدم خونه خودم و سر دومی هم روز نهماومدم این یکی فقط یه روز خونه مامانم بودم و دیدم دارم اذیت میشم اومدم الانم سنی ندارم ۲۵ سالمه 😅

ای جانم منم بچم زردی گرفت روز ۵ پدرم در اومد از استرس و گریه یعنی ازش خون میگرفتن من آب میشدم تا از ...

عزیزمممم انشالله همه ی سختی ها میگذره توروخدا شبایی ک پامیشی بچه شیر میدی دعا کن خدا به همه ی اونایی که ندارن بچه ی سالم و صالح عطا کنه 🫂❤️