2777
2789
عنوان

بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا پدرم دراومد

حقداری خیلی سخت شب بیداری من آسفالت شدم تازه مادرم و خواهرم کارامومیکنن بچه پوشک کنن حمام ببرن غذا بزارن جلوم من هیچ کاری نمیکنم جز شیر دادن

هرچه زودتر باید خودت تلاش کنی و سرپا شی و زندگی و مث قبل زایمان از سر بگیری،هرچی بیشتر کمکت کنن،بعدش تنها بشی سخت‌ترت میشه

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

هرچه زودتر باید خودت تلاش کنی و سرپا شی و زندگی و مث قبل زایمان از سر بگیری،هرچی بیشتر کمکت کنن،بعدش ...

خب الان هنوز توان ندارم برم خونم هم مطمئنم میان کمکم ولی خب بچم ریز بچه اولم سخته

بعد چهلم حالت خیلی بهتر میشه. برای حمام اگر میتونی روی زمین بشینی ونوزاد رو روی پات بزاری که عالیه وگرنه باهمسرت  حمامش کن. اگر کالسکه تمیز داری هروقت دیدی خوابت میاد  میتونی بزاریش تو کالسکه همسرت تو خونه بگردونتش خوابش میبره. من گاهی خودم دراز میکشیدم با دستم تکونش میدادم خودش میخوابید😂. نگران نباش خیلی زود قلقش دستت میاد. برای بهتر خوابیدنش شبا بدنشو با لوسیون ماساژ بده خیلی خوب میخواب. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من از روز دوم اومدم خونه خودم کاملا دست تنها با اینکه مامانم جوونه و خواهرم دارم سزارینی بودم الان ۲ ...

چجوری کاراتو میکنی با شکم پاره و بخیه؟خیلی سختهههههه مامان منم جوان

پسرم از بدو تولد بستری شد. بیمارستان تا ده روز تازه از شانس بدم دو روز اول اسانسور خراب بود با پله ها مجبور بودم برم بیام از صبح میرفتم پیشش تا ظهر میومدم خونه شیر میدوشیدم براش کیسه میکردم دوباره میرفتم تا شب روز دهم رفتم بخیه هامو کشیدم اومدم پسرمو مرخص کردیم یه نصف روز خونه بودیم دوباره زردی گرفت سه روز بستری شد بعد ک مرخص شد اومدیم خونه خودمون از همون روز اول تنها بودم بردمش حمام  خودم تنهایی کلا تنهایی خیلی راحت بودم چون اینجور وقتا همه دکتر میشن اعصاب آدم خورد میشه خدا کمک می‌کنه عزیزم نگران نباش