خانما سلام شما بعد سزارین چند روز مادرتون موند کنارتون؟من مادرم و خواهرم ۱۹ روز موندن بعد من و بچم اومدیم خونه مامانم الان بچم ۳۶ روزش ،چون خونمون نزدیک س پ ا ه بود و تو جنگ زدن و وحشتناک موج گرفت سه بار خونمون ک شیشه ها شکست و....اومدیم خونه مادرم ،میخوام بدونم شماها چجوری بچه اول رو یاد گرفتید نگهداری کنید من واقعا میترسم دختر ۲۶۰۰ دنیا اومد ریز بود و واقعا سخته برام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد چهلم حالت خیلی بهتر میشه. برای حمام اگر میتونی روی زمین بشینی ونوزاد رو روی پات بزاری که عالیه وگرنه باهمسرت حمامش کن. اگر کالسکه تمیز داری هروقت دیدی خوابت میاد میتونی بزاریش تو کالسکه همسرت تو خونه بگردونتش خوابش میبره. من گاهی خودم دراز میکشیدم با دستم تکونش میدادم خودش میخوابید😂. نگران نباش خیلی زود قلقش دستت میاد. برای بهتر خوابیدنش شبا بدنشو با لوسیون ماساژ بده خیلی خوب میخواب.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
پسرم از بدو تولد بستری شد. بیمارستان تا ده روز تازه از شانس بدم دو روز اول اسانسور خراب بود با پله ها مجبور بودم برم بیام از صبح میرفتم پیشش تا ظهر میومدم خونه شیر میدوشیدم براش کیسه میکردم دوباره میرفتم تا شب روز دهم رفتم بخیه هامو کشیدم اومدم پسرمو مرخص کردیم یه نصف روز خونه بودیم دوباره زردی گرفت سه روز بستری شد بعد ک مرخص شد اومدیم خونه خودمون از همون روز اول تنها بودم بردمش حمام خودم تنهایی کلا تنهایی خیلی راحت بودم چون اینجور وقتا همه دکتر میشن اعصاب آدم خورد میشه خدا کمک میکنه عزیزم نگران نباش