2777
2789
عنوان

بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست
نه عزیزم من سر اولی هم بااینکه ۱۷ سالم بود بعد از ۱۰ روز اومدم خونه خودم و سر دومی هم روز نهماومدم ا ...

ماشالله ،من ۳۲ سالم و فقط همین ی بچه رو میخوام واقعا توان بیشتر نداریم سخته همه جوره ۷ ساله ازدواج کردم و با یک بار جلوگیری نکردن حامله شدم و عاشق بچم هستم ولی واقعا بیشتر از یکی نمی‌خواهیم به سن نیست خیلیا تو سن کم بلد اند و خیلیا هم بلد نیستن به تجربه است

عزیزمممم انشالله همه ی سختی ها میگذره توروخدا شبایی ک پامیشی بچه شیر میدی دعا کن خدا به همه ی اونایی ...

تو حاملگی هم همیشه دعا میکردم الانم میکنم عزیزم خدا دامن همه رو سبز کنه ایشالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزارینی بودم  سر بچه اول چون مریض بودم  پنج روز پیش مامانم بودم بعد بچم بستری شد بیمارستان  اونجا یه هفته تنها بودم وضعیتم بدتر شد وقتی مرخص شد .چهار روز بعد موندم خونه مامانم .سر بچه دومم سه روز موندم  .الان باردارم سر بچه سوم با وجود بچه ها احتمال زیاد  بخوام خونه خودم باشم 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سزارینی بودم سر بچه اول چون مریض بودم پنج روز پیش مامانم بودم بعد بچم بستری شد بیمارستان اونجا ...

چه سختتتتتت خدا کمکت کنه گلم ،منم ۱۹ روز خونه خودم بودم ولی مادرم و خواهرم هم موندن کمک سشنبه ۴۰ روز میشه که انشالله بریم خونمون خودم دیگه بلید از پسش بر بیام با تمام سختیا

گلم پیش دکتر صالحی رفتید؟ کدوم بیمارستان؟

راستش پولمون جور نشد گلم ۱۰۲ ملیون ،وگرنه ایشون دکتر تاپی،پیش ی دکتر دیگه رفتم ایشون هم عالی بودن بیمارستان هم همین شهرری بودن دکترم