خانما سلام شما بعد سزارین چند روز مادرتون موند کنارتون؟من مادرم و خواهرم ۱۹ روز موندن بعد من و بچم اومدیم خونه مامانم الان بچم ۳۶ روزش ،چون خونمون نزدیک س پ ا ه بود و تو جنگ زدن و وحشتناک موج گرفت سه بار خونمون ک شیشه ها شکست و....اومدیم خونه مادرم ،میخوام بدونم شماها چجوری بچه اول رو یاد گرفتید نگهداری کنید من واقعا میترسم دختر ۲۶۰۰ دنیا اومد ریز بود و واقعا سخته برام
نه عزیزم من سر اولی هم بااینکه ۱۷ سالم بود بعد از ۱۰ روز اومدم خونه خودم و سر دومی هم روز نهماومدم ا ...
ماشالله ،من ۳۲ سالم و فقط همین ی بچه رو میخوام واقعا توان بیشتر نداریم سخته همه جوره ۷ ساله ازدواج کردم و با یک بار جلوگیری نکردن حامله شدم و عاشق بچم هستم ولی واقعا بیشتر از یکی نمیخواهیم به سن نیست خیلیا تو سن کم بلد اند و خیلیا هم بلد نیستن به تجربه است
من سزارینی بودم سر بچه اول چون مریض بودم پنج روز پیش مامانم بودم بعد بچم بستری شد بیمارستان اونجا یه هفته تنها بودم وضعیتم بدتر شد وقتی مرخص شد .چهار روز بعد موندم خونه مامانم .سر بچه دومم سه روز موندم .الان باردارم سر بچه سوم با وجود بچه ها احتمال زیاد بخوام خونه خودم باشم
من سزارینی بودم سر بچه اول چون مریض بودم پنج روز پیش مامانم بودم بعد بچم بستری شد بیمارستان اونجا ...
چه سختتتتتت خدا کمکت کنه گلم ،منم ۱۹ روز خونه خودم بودم ولی مادرم و خواهرم هم موندن کمک سشنبه ۴۰ روز میشه که انشالله بریم خونمون خودم دیگه بلید از پسش بر بیام با تمام سختیا