متوجه خیانت شوهرتون شدید. بعد چند وقت متوجه بشید یکی از فامیلای نزدیکتون(آقا) توی خونه ش یه کثافت کاری رو راه انداخته( زن میاره اونجا پولی) بعد به چند تا از مردای دیگه از فامیل هم گفته اونا هم هر از چند گاهی میرن اونجا با زنه رابطه دارن. حالا بعد از چند ماه بفهمید اون زنی که شوهرتون با اون به شما خیانت کرده همون زنه س عکس العملتون چیه؟ منکه دارم روانی میشم.😓😓 بگید چیکار کنم با این درد😭. به زن یکی از اون مردا ناشناس گفتم تا جمعشون کنه گفت تا نبینم باور نمیکنم فعلا گفته زیر نظر میگیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
صداشو ضبط کن ازش مدرک جمع کن مهریتو بزار اجرابگو چکامو بدع وگرن مدرکامو رو میکنمیجوری ازش مدرک جمع ک ...
دفعه پیش چون کارت به کارت کرده بود چتش دیدم با زنه که شماره کارت داده بود. دعوامون شد شدید انکار کرد. ولی اینبار نقدی حساب کرده بود تراکنش کارتش دیدم 800 پول نقد برداشت کرده بود. آخرین بار که عابر رفت با خودم رفتیم منو فرستاد پی نخود سیاه ولی من یه جا قایم شدم دیدم یواشکی داشت پول برداشت میکرد هی نگاه میکرد که من نیام. بعدم از حموم رفتنش فهمیدم. این بار مدرک از خودش به جا نذاشت