2777
2789
عنوان

فرض کنید

140 بازدید | 16 پست

متوجه خیانت شوهرتون شدید. بعد چند وقت  متوجه بشید یکی از فامیلای نزدیکتون(آقا) توی خونه ش یه کثافت کاری رو راه انداخته( زن میاره اونجا پولی) بعد به چند تا از مردای دیگه از فامیل هم گفته اونا هم هر از چند گاهی میرن اونجا با زنه رابطه دارن. حالا بعد از چند ماه بفهمید اون زنی که شوهرتون با اون به شما خیانت کرده همون زنه س عکس العملتون چیه؟ منکه دارم روانی میشم.😓😓 بگید چیکار کنم با این درد😭. به زن یکی از اون مردا ناشناس گفتم تا جمعشون کنه گفت تا نبینم باور نمیکنم فعلا گفته زیر نظر میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو به همسرت گفتی چی گفته؟

خدا کمکت کنه انشاا...

از مشاور کمک بگیر

اگر نمیتونی حضوری بری ۱۴۸۰ مشاور رایگان

مشاور حضوری مراکز بهداشت هم رایگانن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دعوا شد در حد بزن بکوب همدیگه گفت برو طلاق بگیر چکاتو بهت نمیدم

صداشو ضبط کن ازش مدرک جمع کن مهریتو بزار اجرا

بگو چکامو بدع وگرن مدرکامو رو میکنم

یجوری ازش مدرک جمع کن خفتش کن 

صداشو ضبط کن ازش مدرک جمع کن مهریتو بزار اجرابگو چکامو بدع وگرن مدرکامو رو میکنمیجوری ازش مدرک جمع ک ...

دفعه پیش چون کارت به کارت کرده بود چتش دیدم با زنه که شماره کارت داده بود. دعوامون شد شدید انکار کرد. ولی اینبار نقدی حساب کرده بود تراکنش کارتش دیدم 800 پول نقد برداشت کرده بود. آخرین بار که عابر رفت با خودم رفتیم منو فرستاد پی نخود سیاه ولی من یه جا قایم شدم دیدم یواشکی داشت پول برداشت می‌کرد هی نگاه می‌کرد که من نیام. بعدم از حموم رفتنش فهمیدم. این بار مدرک از خودش به جا نذاشت 

اینارو به همسرت گفتی چی گفته؟خدا کمکت کنه انشاا...از مشاور کمک بگیراگر نمیتونی حضوری بری ۱۴۸۰ مشاور ...

کار اونا رو منکر نشده ولی کار خودشو منکر میشه