2777
2789
عنوان

خانمایی که مکمل میخورن بیان 🥃😚

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست
ویتامین سی اضافه اش دفع میشه تاحالا نشنیدم زیادش ضرر داشته باشه

منم فعلا هفته ای سه روز زینک با ویتامین سی میخورم 

ولی میگفتن ضرر داره ولی من با ترس و لرز میخورم حالا میرم از چت جی پی تی میپرسم که خیالم راحت بشه 

ولی زینک رو میشه گفت هر روز میخورم دکتر هر وقت  ازمایش میده برام نرمال هست 

از چت جی پی تی پرسیدم🤌🫠خدا سایشو از سرما کم نکنه😂

عه 😂😂مرسی عزیزم بهرحال

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه 😂😂مرسی عزیزم بهرحال

😂💜

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین زینک بیشتر واسه ریزش مو و خوبه و هرموقع سرماخوردگی داری به صورت روتین نخور اشتهات زیاد میکنه جا ...

چشم مرسی گلم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

دوست عزیزم مقدار هر مکمل و ویتامین بدن با بدن متفاوته کی بخوری چون مشخصا مقدار ویتامین و نیاز هر کسی فرق می‌کنه و با هر نسخه ای که بپیچند و با نسخه بقیه بخوری ممکنه ویتامین ها تو بدنت رسوب کنن و ناکار شی پس برو دکتر . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

تنهاویتامینی که خطرنداره همون ویتامین سی هستش زیادیش دفع میشه

من هفته ای سه روز زینک پلاس با گروه ویتامینای ب میخورم سه روز هم زینک با ویتامین سی 

حس میکنم نسبت به اطرافیان خیلی کمتر سرما میخورم