2777
2789
عنوان

خانمایی که مکمل میخورن بیان 🥃😚

297 بازدید | 23 پست

بچه ها 

ابن لیست مکمل ویتامین رو تازه گرفتم

پودر کلاژن 

زینک 

امگا ۳ 

ویتامین C

از هر کدومش کی بخورم هر چند روز ؟ 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

امگا ۳ و زینک رو با نهارت بخور

کلاژن و ویتامین سی رو باهم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زینک رو هفته ای سه روز بخور

ویتامین سی هم میگن زیادش خوب نیست پزشکا میگن سرماخوردین یا حس میکنین اول سرماخوردگیتون هست بخورین

امگا هم من قبلا برام اورده بودن و خوردم ولی الان میخوام بخرم همش شک دارم که چی بخرم حالا میخوام با دکتر مغز و اعصاب مشورت کنم بعد یه نوعی که لازم هست بخرم 

خودم ویتامین ای چهارصد میخورم هفته ای سه روز میگن واسه پیشگیری از کیست و سرطان سینه خوبه یه خانم دکتر جراح معروفی میگفت 

ویتامین د حتما ازمایش بده و بخور 

زینک بیشتر از سه ماه نخور یع دوره بینش فاصله بنداز که یه نوع کم خونی میاره اون دوتا میتونی هر روز بخوری کلاژن بخور هر روز 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
امگا ۳ و زینک رو با نهارت بخورکلاژن و ویتامین سی رو باهم

هر روز بخورم؟

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

زینک بیشتر از سه ماه نخور یع دوره بینش فاصله بنداز که یه نوع کم خونی میاره اون دوتا میتونی هر روز بخ ...

الان حدود یکماهه نخوردم قبلشم هفته ای یکبار میخورم 

خیلی خوبه که مکمل‌ها رو گرفتی! برای مصرفشون به طور کلی این روال معمول و متداول هست، ولی بهتره با دکتر یا داروساز خودت هم مشورت کنی چون شرایط هر فرد فرق می‌کنه:

---

1. پودر کلاژن

معمولا روزانه مصرف می‌شه.

بهترین زمان: صبح با معده خالی یا همراه با ویتامین C که جذبش رو بهتر می‌کنه.

مقدار معمول: حدود ۵ تا ۱۰ گرم در روز.

2. زینک (روی)

روزانه ۱ بار، معمولا ۱۰ تا ۳۰ میلی‌گرم.

بهتره با معده خالی یا حداقل ۱ ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف بشه (اگر باعث ناراحتی معده شد با غذا بخور).

زینک رو بهتره جدا از آهن و کلسیم مصرف کنی چون جذبشون با هم تداخل داره.

3. امگا ۳

روزانه ۱ بار، معمولا همراه با غذا (چون چربی موجود در غذا جذب امگا ۳ رو بهتر می‌کنه).

دوز معمول: ۱۰۰۰ میلی‌گرم (1 گرم) EPA+DHA.

4. ویتامین C

روزانه ۱ بار، معمولاً ۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌گرم کافی است، ولی دوزهای تا ۱۰۰۰ میلی‌گرم هم رایج است.

بهتره همراه یا بعد از غذا بخوری تا معده اذیت نشه.

چون آب‌حلول هست، می‌تونی تقسیمش کنی به دو نوبت (صبح و عصر).

---

خلاصه روزانه پیشنهادی:

صبح: کلاژن + ویتامین C

با نهار: امگا ۳

عصر یا شب: زینک (اگر معده‌ات حساسه با غذا)

---

اگر دوست داری دقیق‌تر تنظیم کنم با توجه به شرایط تو (مثلاً آیا دارویی مصرف می‌کنی، مشکلات معده داری و ...) بهم بگو!

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اگه تا الان نخوردی هر کدوم تا یک تا دو ماه بعد دیگه هفته ای یکی 

تمام ویتامین‌ها زیاد بشه عوارض دارن حتی اونایی که محلول در آب هستن و میگن اضافه دفع میشه 

این تجربه من در حدود ده سالی هست که از مکمل ها استفاده میکنم 

ویتامین سی زیادش بشه تو بدن تکرر ادرار میاره 

امگا درد رگ ها مخصوصا گردن 

ویتامین ایی درد مفاصل 

ولی اگه رعایت کنی و به اندازه استفاده بشه عالیه برا بدن 

زینک رو هفته ای سه روز بخورویتامین سی هم میگن زیادش خوب نیست پزشکا میگن سرماخوردین یا حس میکنین اول ...

ویتامین سی اضافه اش دفع میشه تاحالا نشنیدم زیادش ضرر داشته باشه

از چت جی پی تی پرسیدم🤌🫠

خدا سایشو از سرما کم نکنه😂

الان حدود یکماهه نخوردم قبلشم هفته ای یکبار میخورم

ببین زینک بیشتر واسه ریزش مو و خوبه و هرموقع سرماخوردگی داری به صورت روتین نخور اشتهات زیاد میکنه جاق میشی کلاژن از ۳۰به بعد بخوری خوبه ویتامین cطبیعی بخوری بهتره امگا۳ هم واسه قلب و عضله خوبه خصوصا هر موقه رفتی باشگاه درد داشتی یا حس کردی گرفتگی عضله داری 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خیلی خوبه که مکمل‌ها رو گرفتی! برای مصرفشون به طور کلی این روال معمول و متداول هست، ولی بهتره با دکت ...

مرسی از توضیحات کاملت عزیزم بکارم اومد