فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 عنوان پس این بوتاکس لعنتی کی اثر میکنه 😐😐😐💔💔💔💔💔 531 بازدید | 36 پست سه روزه جلو آینه ام چرا تغییر نمیکنه..؟؟؟؟بوتاکس ابرو و پیشانی زدم که ابروهام بره بالا لیفت شه . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂 1404/04/21 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 برا من همون ثانیه عمل میکنه عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 جای خوب نزدی شاید یک و خورده ای پولش شد والا .. . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
آفتاب1370 عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 5549 خانما خالم آلزایمر گرفته بهش میگم میشناسیم میگه آره علیرضا شوهر مدینه هستی😐مگه جنسیت هم فراموش میکنن؟
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 🥲😂😂😂😂😂😂شاید موادش خوب نبوده نمیدانم . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5627 مگه دارویه که چند روز بعد اثر کنه😐 الآن در جوان ترین سنی هستی که تو عمرت خواهی داشت
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 برا من همون ثانیه عمل میکنه ولی خب اخم میکنم ابرو میدم بالا خط نمیوفته ولی ابرو هام اونجوری که میخام نرفته بالا . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 کجا زدی؟؟ کلینیک پیش دکتر . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5303 مگه دارویه که چند روز بعد اثر کنه😐 😎👍🏻 . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 ولی خب اخم میکنم ابرو میدم بالا خط نمیوفته ولی ابرو هام اونجوری که میخام نرفته بالا عزیزم ابرو با بوتاکس بالا نمیره. این ی دروغه فقط برا چاپیدن مردم عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
hooooooo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 522 من زدم از چند ساعت بعدش کشیدگی چشم مشخص شده بود رو پیشونیمم کشیدگی داشتم ۳ روز خیلیه!!! •🌛•