2777
2789
عنوان

پس این بوتاکس لعنتی کی اثر می‌کنه 😐😐😐💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 36 پست

بوتاکس تقریبا ۱۰روز تا ۱۴روز اثر می‌کنه 

من یبار رفتم با جا تزریق بوتاکس اومدم خونه هر چی صبر کردم تا روزها انگار آب تزریق کرد به صورتم انگار نه انگار حتی تمدید هم رفتم بهش گفتم بازم کلی سوزن زدن تو صورتم ولی هیچ کاری نکرد (واقعا هیچ تاثیری)

بعد چند هفته رفتم یه جا دیگه عالی بود 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم داره ولی ن تا دو هفته زیادی زدنشم اثر خوبی نداره بیشتر پوستو شل میکنه

بزا کسی که تاثیر نداشته مجبوره دوباره تزریق بشه ....همسرم همین مشکل رو داره بار اول تاثیر نمیزاره همیشه بعد دو هفته دوباره تزریق،میکنه که خوب میشه 

بزا کسی که تاثیر نداشته مجبوره دوباره تزریق بشه ....همسرم همین مشکل رو داره بار اول تاثیر نمیزاره هم ...

خیلی بده این شکلی چون بوتاکس لعنتی هرچقدر خوشگلی داره وقتی اثرش میره پوستو شل و افتاده میکنه 

•🌛•

متولد 1314 هست بنظرتون طبیعیه؟

بله عزیزم ماشاالله عمر خودشون رو کردن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دختر گل یکم صبر کن من بار اول پنج شش روز طول کشید اما عالی شد و تو دهمین روز تاثیرش کامل بود مخصوصا اگر به دکترت گفته باشی میخوای ابروهات بره بالاتر جای خوب زدی اصلا نگران نباش  حالا من نمی دونم چقدر مبخوای بالا بره ابروت اما زیادشم باعث غیر طبیعی شدن چهره میشه دکترهای خوب در حد تعادل میبرن بالا