sasasa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 2286 عنوان لبخونی بچه 18ماهه 145 بازدید | 8 پست بچه من یه شعر رو زیاد با حرکات بدن باش تمرین کردم.. الان فقط لب که میزنم حرکاتش انجوم میده. میترسم نکنه نشنوه و رو لب خونی انجام میده خیلی نگرانم... شما اینجور چیزی دیدین تا حالا. البته خیلی شیطون و بازیگوشه و باهوش.. 1396/12/10 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sasasa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 2286 برو پشت سرش شعرو بخون ببین انجام میده معمولا مشغول به کاریه.. همیشه بدو بدو میکنه.. اصلا به من کاری نداره.. جز یه کاره بدی کنه بگم آ... آ.... نگاهم میکنه
ریحاااااانه عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 شنوایی رو راحت میشه فهمیدبچه ات تو خواب صدا بیاد بیدار میشه یا نه؟اوا تولید میکنه الان؟ چون بچه ای که نمیشنوه خیلییی دیر اوا تولید میکنهتو خونه صداش میزنی برمیگردهزنگ ایفون به صدا درمیاد برمیگرده سمتش؟و هزاران چیز دیگه
sasasa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 2286 شنوایی رو راحت میشه فهمید بچه ات تو خواب صدا بیاد بیدار میشه یا نه؟ اوا تولید میکنه الان؟ چون بچه ... بابا شو صدا میکنه... ماما میگه... آب میگه.. چند کلمه دیگه.. اما اینقد بازیگوشه که صداش میکنم خیلی توجه نمیکنه
ستیلام عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 301 بابا شو صدا میکنه... ماما میگه... آب میگه.. چند کلمه دیگه.. اما اینقد بازیگوشه که صداش میکنم خیلی تو ... پس میشنوه نترس
ریحاااااانه عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 بابا شو صدا میکنه... ماما میگه... آب میگه.. چند کلمه دیگه.. اما اینقد بازیگوشه که صداش میکنم خیلی تو ... پس میشنوه الکی نگران نباشبچه ای که نمیشنوه از کجا یاد گرفته بگه بابا؟؟؟
sasasa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 2286 پس میشنوه الکی نگران نباش بچه ای که نمیشنوه از کجا یاد گرفته بگه بابا؟؟؟ واقعا؟؟؟؟ پس چرا صداش میکنم محل نمیده؟؟ البته بگم خیلی لجبازه. نمیدونم بخدا؟ اینقد دپرس شدم که حوصله زندگی ندارم.. در این حد