2777
2789
عنوان

عشق دروغین

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 31 پست

اصلا باور نمیکنین چقد دوسش داشتم تا به حال اینجوری مجذوب کسی نشده بودم عاشق چشماش و نگاه هاش شده بودم ولی حیف که کاری کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم میترسم باهاش ادامه بدم و تا اخرش عادت کنه بهم دروغ بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واقعا دلیلی نداشت من پول اون رو میخواستم چی کار 

عزیزم اون که تو رو نمیشناسه 

خیلی دخترا هستن بخاطر پول میچسبن به پسرا 

ایشونم خواسته ازت مطمئن شه که خودشو دوس داری 

بذار برات توضیح بده

عزیزم اون که تو رو نمیشناسه  خیلی دخترا هستن بخاطر پول میچسبن به پسرا  ایشونم خواسته ازت ...

یاد اون روزاش میفتم که انقد طبیعی باهام حرف میزد که همه چیشو باور کرده بودم ازش بدم میاد 

یاد اون روزاش میفتم که انقد طبیعی باهام حرف میزد که همه چیشو باور کرده بودم ازش بدم میاد 

عزیزم منم همچین اتفاقی برام افتاد 

کسی کل زندگیشو بهم دروغ گف اما بعدها راستشو گف بذار باهات حرف بزنه دلت آروم میشه 

درسته که من از همون آدم دارم جدا میشم اما تا اخرین لحظه دیگه بهم دروغ نگف 

تنها شرطم بهش این شد که حق نداره دروغ بگه 

دلت آروم میشه 

بهش فرصت بده

برم بهش چی بگم خیلی میترسم که عادت کنه به پنهون کاری و دروغ چیز هایی که من ازشون متنفرم

تا الان فهمیده نتیجه دروغش از دست دادنه توعه 

باهاش سرسنگین باش اما بهش فرصت توضیح بده 

غرورشو خیلی نشکن

ن بابا اون بین الملله

منم بین الملل خوندم. مثل دولتیه ولی تبعه کشورهای دیگه هم میان

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اصلا باور نمیکنین چقد دوسش داشتم تا به حال اینجوری مجذوب کسی نشده بودم عاشق چشماش و نگاه هاش شده بود ...

چیکار‌کرده مگه؟؟؟؟ اگه برعکسش بود و خودش رو میخواست بالاتر نشون بده خب باید ناراحت میشدی. الانم مشکل داری برو باهاش حرف بزن. آخرش یا کات میکنین یا ادامه میدیدن دیگه

عشق دروغین کجا بود؟🤔

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

استارتر میدونی نوشته هاتون خوندم دلم خواست جای شما بودم و طرفم در همین حد بهم دروغ گفته بود فقط .من چ چیزا ک نکشیدم دلم میخواست دروغ ها همینقدر ساده بود مثلا ینفر پول داشت میگف ندارم میدونی بمن دروغ گفتن سرطان بدخیم داره دروغ ها وحشتناک اینطوری من احمق ساده هی خودم میکشتم با این دروغ ها😔

لطفا لایک نکنین مرسی💝
استارتر میدونی نوشته هاتون خوندم دلم خواست جای شما بودم و طرفم در همین حد بهم دروغ گفته بود فقط .من ...

دروغ در همه حالت وحشتناکه حال شما رو میفهمم فقط احساس میکنم ادم شاید نتونه مثل سابق اعتماد کنه

دروغ در همه حالت وحشتناکه حال شما رو میفهمم فقط احساس میکنم ادم شاید نتونه مثل سابق اعتماد کنه

من ک بارها و بارها اعتماد کردم و بارها و بارها بیشتر شکستم الان ک نوشته ها شما خوندم گفتم کاش منم اینقدر ساده نبودم از اولین دروغ ب سادگی نمیگذشتم ک دروغ ها هی بزرگتر نشه. ولی در مورد موضوع شما شاید پسره میخواسته امتحان کنه ببینه ایا خودش بدون پول و هیچی دوس داری یا نه بنظرم اگه واقعا نیتش این بوده چیز خیلی بدی نیس جای بخشش هس شمام بهش اجازه بده حرف بزنه دلیلش بگه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
دلیل دروغ های اون چی بود

نمیدونم والا. میگه دوست دارم ولی دلیل دروغ هاش نمیدونم شاید میخواد شکنجه روانی بکنه منو چون میدونه سلامتیش چقدر برام مهمه مثلا زخم معده میگه سرطان معده . امپول هایی ک از سرم میزنن میگه شیمی درمانی .بعد از فهمیدن منم میگه شبیه همونه😔 

لطفا لایک نکنین مرسی💝