2777
2789
عنوان

نظافت کاری خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 63 پست

قانون ۵ثانیه رو اگر رعایت کنیم 

هر وسیله ای که استفاده شده رو فقط ۵ثانیه مهلت داری بذاری سرجاش 

شبا حتما گاز تمیز  کن هر شب

کابینت ها ی روز در میون دستمال بکش شبا

سعی کن وسایل کابینت رو از راف و قفسه برای مرتب بودنش استفاده کنی 

گردگیری روزانه هم داشته باشی اینطوری خونه همیشه مرتبه و تمیز و تمیز کاری اذیتت نمیکنه 

هفته ای ی بار حموم بشور

ی روز در میون سرویس بهداشتی

من شاغلم اینطوری انجام‌ میدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون ۵ثانیه رو اگر رعایت کنیم هر وسیله ای که استفاده شده رو فقط ۵ثانیه مهلت داری بذاری سرجاش شبا حت ...

همین کارو میکنم فقط ۵شنبه وجمعه که همسرم خونس انگار خونه منفجر شده 

خدا قوت من اگه کارهای خونه انجام ندم بی انرژی میشماونروز همش اعصابم خرده

دقیقا منم اینجوری ام. خونه کثیف و به هم ریخته باشه، بیشتر احساس خستگی میکنم. عصبی و کلافه میشم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه داری میکنم

ولی بخوام بلند میشم تند تند سریع کار میکنم

یعنی بحث خواستن

سعی میکنم کارامو انجام بدم

اگر گوشی بزاره

درکل آدم تمیز باشه دورش انرژیش میره بالا

تت‌ کثیف نامرتب

شاغل ها برنامه ریزی

یکی شاید شاغل نیست خونه کارم نمیکنه

بستگی داره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

برام مهم نیست که خونه همیشه برق بزنه همیشه جارو گردگیری و نظافت میکنم ولی خودمو بخاطرش نمیکشم و همه کارارو برای یک روز نمیذارم که از صبح تا عصر مشغول کار باشم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت