2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسال تقریبا

ان شاالله که واست بمونه حاملگی بی خطری داشته باشی گلم واسه منم دعا کن زودتر جذب بشه راستش من قبلا سنو و عکس هام رو واسه یه دکتر دیگه فرستاده بودم یهو دیشب اس داد گفت حالت چطوره گفتم ازمایشم منفیه سنو رو هم دیده بود گفتم دکتر گفته دیر جذب میشه و طول میکشه گفت بنظرم برو بیمارستان لوله ات پاره نشه نگرانم کرد 

این اخرین سنوم هس

چی بگم والا

من رفتم بیمارستان آموزشی

یادمه تو یکی از چک های تیتر بتا من از حال رفتم.

بعد بردنم سونوی واژینال توده بزرگ تر شده بود، 

دکتر اصلیم که البته تا اون روز ندیده بودمش اومد بالاسرم گفت وقتی بتا کم شده، هنوز صفر نشده بودا، گفت وقتی انقد کم شده و لوله سالمه از خال رفتنت ربطی نداره به اون، 

گفت بزرگ تر شدنشم تو این شرایط مهم نیست.

دیگه انقد مطمئن گفتم منم با اینکه دردم داشتم یکم اوندم خونه.

چک بتاهام رو رفتم و نهایتا هم چند ماه بعد توده هم نبود.

یا رب نظر تو برنگردد
ان شاالله که واست بمونه حاملگی بی خطری داشته باشی گلم واسه منم دعا کن زودتر جذب بشه راستش من قبلا سن ...

والا منم می ترسوندن

معمولا زیاد تحربه ندارن در مورد خارج رحمی و خودشون خیلی می ترسن.

ولی دکترای بیمارستان واردن به اونا اعتماد کن هر چی میگن گوش کن.

من از هیشکی حتی اونایی که با من بستری بودن همچین چیزی نشنیدم که بعد صفر شدن بتا لوله بترکه.

البته تا وقتی صفر بشه احتمالش هست به ما هم سپرده بودن به علائم توجه کنیم ولی دیکه بعد صفر شدن نه

یا رب نظر تو برنگردد
والا منم می ترسوندنمعمولا زیاد تحربه ندارن در مورد خارج رحمی و خودشون خیلی می ترسن.ولی دکترای بیمارس ...

من اخرین بار همون بیمارستانی که بستری بودم رفتم گفت سنو مهم‌نیس برو ازمایش بده اصل ازمایشه بعد از بیمارستان رفتم پیش یه متخصص اونم همین حرفا زد بهم گفت برو ازمایش بده اگه بالا رفته بود خودم‌بهت امپول میزنم بعد سنو رو بردم گفت ازمایشت منفیه نگران نباش چیزی نیس مهم ازمایشه که منفیه ولی این دکتره دیشب باز منو ترسوند

والا کمه ۱۹۰

خیلی عالیه مبارکت باشه

مطمئنم یک بارداری سالم داری

انشالله به خوشی سپری کنی دوران بارداریت رو

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....