2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا دو بار بی بی مثبت دیدم و بی سرانجام، الان دیگه حس خاصی ندارم، هی میگم نکنه باز خارج رحم شه نکنه سقط شه و نهایتا هم میگم بی خیال.

ولی اگه سالم بیاد بغلم مدیونش میشم که از شنیدن خبر وجودش خوشحال نشدم و بی تفاوت بودم.

نمیدونم شاید علی الحساب باید خوشحال باشم 

شاید رحمت خدا شامل حالم شد.

هر چند که من از خدا ابتلا دیدم ولی بد ندیدم، بازم توکل بر خودش.

یا رب نظر تو برنگردد
قبلا دو بار بی بی مثبت دیدم و بی سرانجام، الان دیگه حس خاصی ندارم، هی میگم نکنه باز خارج رحم شه نکنه ...

مدیونی نداره.حس طبیعیه

منم از بس چشم انتظار بودم تا دنیا نیومدن هیچ خوشحالی نکردم چون باورم نمیشد هی میگفتم شاید نموندن و فلان.

حتی سر تعیین جنسیت یه عکسم ننداختم.حتی از حاملگیم عکس ندارم میگفتم شاید نموند بعد ضایع میشم پیش بقیه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مدیونی نداره.حس طبیعیهمنم از بس چشم انتظار بودم تا دنیا نیومدن هیچ خوشحالی نکردم چون باورم نمیشد هی ...

واقعا؟ پس هم درد من بودی.

منم همه اش حس می کنم بی سرانجامه.

علائم خاصی ام ندارم بدتر..

همه اش منتظرم لکه بینیم شروع شه😅

البته بگم این سری برخلاف قبل ترشح سفید دارم شاید این علامت مثبته

و اینکه واقعا سپردم بخدا

حتی بابت قبلیام گله ندارم 

مطمئنم صلاحمو می خواد.

یا رب نظر تو برنگردد
واقعا؟ پس هم درد من بودی.منم همه اش حس می کنم بی سرانجامه.علائم خاصی ام ندارم بدتر..همه اش منتظرم لک ...

دنبال علایم نباش همش تلقینه و ...

علایم ۸ هفته به بعد میاد

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر