2777
2789
خیلی عالیه مبارکت باشهمطمئنم یک بارداری سالم داریانشالله به خوشی سپری کنی دوران بارداریت رو

انشالله

خودم حساب کردم  بتا برای دو هفته بعد تخمک گذاریه.

چون تنبلی داشتم اینماه سیم تخمک گذاری داشتم

یا رب نظر تو برنگردد
انشاللهخودم حساب کردم بتا برای دو هفته بعد تخمک گذاریه.چون تنبلی داشتم اینماه سیم تخمک گذاری داشتم

اره اخرای سیکلت لقاح صورت گرفته

برای اینکه خیالت راحت بشه و استرس نداشته باشی میخوای ۲۴ساعت یا۷۲ساعت بعد مجدد تکرارش کن

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اخرای سیکلت لقاح صورت گرفتهبرای اینکه خیالت راحت بشه و استرس نداشته باشی میخوای ۲۴ساعت یا۷۲ساعت ...

نه بیخیال شدم، خارج رحمی هم باشه باز باید منتظر باشم.

با این بتا چیزی دیده نمیشه

یا رب نظر تو برنگردد
نه بیخیال شدم، خارج رحمی هم باشه باز باید منتظر باشم.با این بتا چیزی دیده نمیشه

انشالله نیست خارج رحمی

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

انشالله دعام کنیدتو هر نفسی اثری هست.

سلام گلم خوبی؟ من چندروز پیش لک داشتم باز دیشب یهو لک دیدم صبح شدید شد رفتم سرویس دیدم یه چیزی بزرگ افتاد مانند یه روده بود اندازه یک انگشت بزرگ تر بود میدونی چی بود؟ بنظرت دفع شد 

سلام گلم خوبی؟ من چندروز پیش لک داشتم باز دیشب یهو لک دیدم صبح شدید شد رفتم سرویس دیدم یه چیزی بزرگ ...

سلام عزیزم اصلا خارج رحمی دفع نمیشه

اون توی لوله یا مجاور تخمدان به شکل یه توده هست و نمی تونه کنده شه و بیاد پایین

اونجا می مونه تا بدن کم کم تجزیه اش کنه و از بین ببردش.

احتمالا به خاطر مصرف داروی هورمونی دیواره ی رحمت ضخیم شده و اللن یهو شکل لخته ریخته.

یا اگر وسط سیکلی شاید تخمک گذاری هست.

و یادمه بتات صفر بود، هیچ نگرانی نیست، اگر بازم دلهره داری برو سونو بده احتمال داره از بین رفته باشه و ببینی راحت شی.

بابا دیگه خارج رحمی رو بیخیال شو، از الان کم کم خودتو و بدنت رو آماده کن دو سه ماه دیگه اقداماتو قراره شروع کنیا😄

یا رب نظر تو برنگردد
سلام عزیزم اصلا خارج رحمی دفع نمیشهاون توی لوله یا مجاور تخمدان به شکل یه توده هست و نمی تونه کنده ش ...

اها پس اینطور نه فعلا نمیرم سنو نمیدم یه ماه دیگه میرم شاید تا اون موقع دفع شده باشه دیگه خسته شدم از دکتر و سنو ازمایش رفتن خوبه ولی باید چند ساعت تو نوبت باشی جدا از اینا هزینه اش هم بالا هس دعا واسم این دفعه بگه هیچی نیس دفع شده ببین دکتر واسم یه بسته دزولست نوشته چندتا مونده نمیدونم بازم بگیرم بخورم یانه؟؟ ۲۳تاش خوب بود ۷ تا مونده از وقتی این ۷ تا رو شروع کردم سردرد میشم ۳ تا مونده اینم نمیدونم بخورم یانه؟ 

اها پس اینطور نه فعلا نمیرم سنو نمیدم یه ماه دیگه میرم شاید تا اون موقع دفع شده باشه دیگه خسته شدم ا ...

برای منم خیلی عوارض داشت دو ماه بیش تر نتونستم ادامه بدم.

حقیقتش اینو دادن که مجدد باردار نشی حین درمان خارج رحمی

بتات صفر شه می تونی نخوری خودت پیشگیری کنی

دکتر من اینطوری گفته بود.

بود و نبود اون توده برای دکترا زیاد مهم نیست، بالاخره از بین میره، بیش تر عکس رنگی و باز بودن لوله ها مهمه.

یا رب نظر تو برنگردد
با طبیعی احتمال بارداری هست.روش های پیشگیری قطعی، ربسک نکن

روش های دیگه قرص های رو امتحان کنم میدونی همون موقع از دکتر پرسیدم میتونم جلوگیری طبیعی داشته باشم گفت میشه ولی این قرص رو بخوری زودتر جذب میشه 

روش های دیگه قرص های رو امتحان کنم میدونی همون موقع از دکتر پرسیدم میتونم جلوگیری طبیعی داشته باشم گ ...

والا نمیدونم رو جذبش اثر داره یا نه

ولی به ما گفتن برای اینکه جلوی حاملگی هم زمان رو بگیره

یا رب نظر تو برنگردد
والا نمیدونم رو جذبش اثر داره یا نهولی به ما گفتن برای اینکه جلوی حاملگی هم زمان رو بگیره

اها ماهم موندیم هر دکتری یه چیزی میگه من که خسته شدم از رفتن به دکتر اصلا هیچی نمیدونن از یه دکتر پرسیدم که علت خارج رحم چیه گفت ماهم زیاد نمیدونیم راستی خودت از چ روشی واسه جلوگیری استفاده کردی؟