2777
2789

سلام من شش کیلو وزن اضافه کردم و عینک نزدم فقط لنز بی رنگ طبی زدم..رفتیم روستای شوهرم اینا ک بعد چهار سال رفتم کسایی ک دیدنم انگار اصلا نمیشناختن گفتن فک کردیم دختر خواهرشوهرتی قبلا یه جور دیگه بودی کلا تغییر کردی

قبلا ک رفته بودم بعد از شیر دهی دختر بزرگم بود و خیلی لاغر شده بودم عینک هم میزدم ولی دیگه اونقد تغییر نکردم ک نشناسنم...گفتم حالا زشت تر شدم یا بهتر شدم چیزی نمیگفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ شدی حتما

پس چرا وقتی میگم بهتر شدم یا زشت شدم چیزی نمیگن... خانواده شوهرمم فقط مدام میگفتن مگه ژل زدی تو گونه هات؟مگه پلکاتو کشیدی..یه بار نگفتن بهتر شدی

خوب عکس قبل و بعد تو بزار ما نطر بدیم

ابروهامو میکروبلیدینگ کردم و لبامم شیدینگ لب کردم..فک کنم با میکرو ابرو خیلی تغییر کردم با اینکه مث سایه زده و کارش خوب نبوده ولی قیافم بهتر شده قبلا ابروهام کچل بودن انگار مثل اینایی بودم شیمی درمانی میکنن ولی الان از دور انگار ابروهام پرپشته و خوش حالت 

حسودی کردن ...فکر کردن جاییتو عمل کردی

آره ..حالا غبغب زدم شکمم اوردم بگو اگه میخواستم ژل بزنم ک نمیزاشتم هیکلم و انقد بهم بریزه و غبغبمو ک ژل نزدم..از غبغب متنفرم مامانمم غبغب داره یاد پلیکان میفتم ..من اندازه مامانم غبغب ندارم میخوام هایفو کنم برا غبغبم ک بره