2777
2789
عنوان

کسایی که از پدر شانس نداشتن

198 بازدید | 33 پست

خیلی برام زور داره پدرم تنها نقشی که تو زندگیم ابفا میکنه نقش کنترلگریه 

یعنی نه حمایتی نه عاطفی هیچجوره ساپورتم نمیکنه فقط موقع امر و نهی کردن یادش میاد من دخترشم 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بابام یه دیکتاتوره که فقط به یسری از بچه‌هاش میرسه. بخصوص من که کلا فراموش شدم.

دلم به حال خودم میسوزه که مردای زندگیم هیچکدوم بدردم نخوردن...

نه بابام نه داداشام نه شوهرم... دوتا پسر دارم که هنوز مرد نشدن... 

امیدوارم بتونم جوری تربیتشون کنم که حداقل این دوتا مردای خوبی برای جامعه باشن

خسته

من از تو بدترم انگار تو خونه نیستم کسی ب اسم من وجود نداره 😂💔

والا من انکار پدرم تو خونه نیست. نه خرجمو میده نه محبتی، نه جایی کمک بخوام برام کاری میکنه، نه سفری، نه حتی مکالمه خاصی فقط واسه رفت و آمدم اونم با نامزدم خط و نشون میکشه که چون با محرم محرم نیستین هفته ای یه بارم زیاده کمتر برید بیرون. باباجون شما تا الان کجای زندگی من بودید؟؟؟ یهو از کجا سبز شدید؟ 

باور کن دروغ نمیگم اگر بگم فقط خرج و خورد خوراک و سقف بالاسرم و جهیزیه و یه ارثیه چیزی من از پدرم دریافت نمیکنم. حالا بچگیم یه محبت و توجهی شاید کرده که خاطرم نیست ولی از بعددبیرستان من هیچی ازپدرم دریافت نکردم. چجوری به خودش اجازه میده واسه این چیزام تصمیم بگیره اخه

والا من انکار پدرم تو خونه نیست. نه خرجمو میده نه محبتی، نه جایی کمک بخوام برام کاری میکنه، نه سفری، ...

ببین سعی کن بهش بگی 

بگو بابا مثلا (۱ میلیون) نیاز دارم بم بده 

یا خودتو یکم ناراحت نشون بده 

سعی کن به مامانت بگی چرا اینجوریه و بهش بگو 

همسرت دیگه چرا؟ نکنه اونم پدرت برات تصمیم گرفت؟

یجورایی آره ولی خودم تصمیم گرفتم باهاش ازدواج کنم. نمیخواستم با طلبه ازدواج کنم ولی ازش خوشم اومد. از تیپ و نوع حرف زدن و عقایدش...

ولی بعد بهم خیانت کرد.

الان دیگه طلبه نیست البته...

ولی زندگیم تباه شد سر انتخاب اشتباه

خسته