2777
2789
عنوان

کسایی که از پدر شانس نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
ببین سعی کن بهش بگی بگو بابا مثلا (۱ میلیون) نیاز دارم بم بده یا خودتو یکم ناراحت نشون بده سعی کن به ...

ببین من اصلا دلم نمیخواد دیگه تلاشی برای بهتر سدن رابطه خودم با بابام بکنم. واقعا دیگه الان چه فابده داره. من در شرف ازدواجم به زودی از زیر سلطه اس میرم بیرون احساس میکنم همون انرژی رو بذارم روی ساختن رابطم با نامزدم برام نتیجه بهتری داره . مگه مرد ۵۰ یاله رو اصلا میشه تغییر داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشتن با ندادن فرق داره. من پدرم داره و خرجمو نمیده

این چندسال خونه پدربزرگم خاله هام خیلی کمکم کردن، ولی در عوض خرج دادنشونو با روانم پس دادم، گیر دادنای الکی به منو مادرم ،دعوا و... الانم دو باره داره برام پول میزنه، میگه پشیمونم و کاش زندگیمو خراب نمیکردم و با مادرت ادامه میدادم، شاید باورت نشه بابام بهترین پسر بابابزرگم بود، نه معتادی نه چیزی سرش تو کار خودش، پولدار شده بود ، که یکی از فامیلامون سعی کرد براش زن بگیره و اون زن تمام دارایی هاشو ازش گرفت و بابام که هیچی تموم بچه هارو بدبخت کرد الان ۴ تا بچه ایم هر کدوم از یک مادر

والا من انکار پدرم تو خونه نیست. نه خرجمو میده نه محبتی، نه جایی کمک بخوام برام کاری میکنه، نه سفری، ...

ولی حرفشو گوش کن اینکه اجازه نمیده زیاد بری پیش نامزدت باز نشون میده واسش اهمیت داری، بابای من که عین خیالش نبود و چون خام و جوون بودم ضربه‌شو خوردم.

شاید اگه تو دوران نامزدی بکارتم رو از دست نمیدادم، راحت‌تر جدا میشدم.

از ترس اینکه کسی بفهمه چه گندی زدیم ادامه دادم و بعد ده سال رسید به اینجا که شوهرم بهم میگه من زن ندارم تو فقط در حد پرستار بچه هایی... 

خسته

ببین من اصلا دلم نمیخواد دیگه تلاشی برای بهتر سدن رابطه خودم با بابام بکنم. واقعا دیگه الان چه فابده ...

اگه نامزدت جوریه که خونه و ماشین تکمیلی داره و آینده روشنی باهاش داری همون عالیه / اگه هم میدونی تنها راهت اینه بهش بگی با زبون خوش 

ببین من اصلا دلم نمیخواد دیگه تلاشی برای بهتر سدن رابطه خودم با بابام بکنم. واقعا دیگه الان چه فابده ...

بابام با وجود همه اخلاقای بدش و کنترلگری هاش الان حسرت دوران مجردیمو میخورم که خونه بابام بودم.

آزادتر بودم دلخوشیم بیشتر بود، رسیدگی مامانم بیشتر بود. مامانم نمیذاشت دست به سیاه سفید بزنم... دوران خوبی بود که تموم شد رفت... داشتم تو خونه مامانم پادشاهی میکردم و خبر نداشتم

خسته

ولی حرفشو گوش کن اینکه اجازه نمیده زیاد بری پیش نامزدت باز نشون میده واسش اهمیت داری، بابای من که عی ...

عزیزدلم بکارت چیهههه؟؟؟ 

بابام به بهونه محرم نبودن میگه هفته ای یه بارم میرید بیرون زیادیه 

پدر چه حقی داره بعد از عقد بخواد به دخترش بگه اینکارو بکن یا نکن. دلیل اینکه بکارتت رو از دست دادی خامی و جوونی خودت بود که باید بهت فقط یاد میدادن. وگرنه اصلا حق اینکه انقدر تو کارم دخالت کنه نداره. من بچه ۲۰ ساله نیستم که تو خونه باشم هسچی بلد نیاشم. به بچه ۲۷ ساله ای که تحصیلات داره شاغله و تو اجتماعه پدرم غلط میکنه واسه بکارتم تو عقد بخواد تصمیم بگیره همینقدر رک و واضح 

بابام با وجود همه اخلاقای بدش و کنترلگری هاش الان حسرت دوران مجردیمو میخورم که خونه بابام بودم.آزادت ...

من با مادرم عالیم. دو تا یی با هم تو خونه کیف دنیارو میکنیم. من همه دلخپریم از خونه پدریم سخت گیری های پدرمه 

اگه نامزدت جوریه که خونه و ماشین تکمیلی داره و آینده روشنی باهاش داری همون عالیه / اگه هم میدونی تنه ...

نامزدم مالی اوکیه. من حتی بابام هم مالی خیلی اوکیه مشکلی نداره ولی خرج بکن نیست 

نامزدم از یه جنبه هایی خیلی شبیه بابامه مثلا خیلی کار کردن، خیلی درگیر بودن و اهل حساب کتاب بودن، توجه کلامی نشون ندادن، من اینا و برای نامزدم عیب نمیدونم ولی اینکه انقدر شبیه بابامه منو میترسونه. میترسم نکنه رفتم یکیو انتخاب کردم کپی بابام 

نامزدم مالی اوکیه. من حتی بابام هم مالی خیلی اوکیه مشکلی نداره ولی خرج بکن نیست نامزدم از یه جنبه ها ...

شوهر من کپی بابامه اخلاق و رفتارش تازه خیلی بدتر... باز بابام دعوامون نمیکرد میذاشت بچه ها آزاد بازی کنن.. شوهرم حتی همنام بابامه

خسته

2790
2778
2791
2779
2792