2777
2789

از ی طرف فشار کار 

از ی طرف درس های عقب افتاده 

از ی طرف کارای خونه و شوهر 

از ی طرف بدهی هام 

خیلی ذهنم خستس همش درگیزی فکری دارم هیچی بهم حال نمیده حتی الان بعد چند وقت ی اهنگ شاد گذاشتم دوثانیه هم نکشید قطعش کردم 

انقدر دلم میخواد الان شدیدا از این خانوم ها بودم که فقط خانه داری میکنن و از شوهر پول میگیرن خرج میکنن 

شوهر منم میگه خب بشین خونه من هر ماه فلان قدر بدم ، ولی خودم دیگه نمیتونم همش ب فکر جلو افتادن زندگیمونم مثلا خونه بهتر ماشین بهتر به خاطر این درامد خودمم خیلی سخت خرج خودم میکنم همش همشششش دودوتا ۴ تا میکنم اصلا از این اخلاقم خوشم نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهسته حرکت کن

بدنت داره علامت میده میگ یکم ارومتر پیش برو کم اوردم

اینطوری هیچ وقت رضایت کافی نداری 

تو نیاز به یه روحیه شاد داری تا بتونی درست مدیریت کنی همه چی رو

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

مثلا چجوری باید با یه خانم حقوق بگیر تو زندگی مشترک برخورد کرد؟

همونجور که اون از لحاظ مالی کمکت میکنه توام باید تو کارای خونه خیلی کمکش ‌کنی 

وگرنه از سرکار که میاد تازه کارای سخت خونه داری شروع میشه 

عزیزم شما خودت بایید سعی کنی حال خودتو خوب کنی 

وقتی همسرت میگه بشین خونه من ماهی بهت فلان قدر میدم 

واقعا بشین ازش بگیر تجربه ثابت کرده اگه تو دودوتا چهارتا کنی الان دو روز دیگه همسرت ازت انتظار داره 

الان به خودت نرسی دو روز دیگه زبونم لال زبون لال زیر سر همسرت بلند میشه بیخیال این چیزایی ک بر عهده مرده باش ب خودت برس باشگاه برو موهاتو رنگ کن برای تنوع ناخ بزار مژه بزار خرید برو غذایی ک خودت و همسرت دوس دارید و درست کن و .....

میصرفع بخاطرش بری یه شهر دیگه زندگی کنی و اینکه اگه درآمدش خوب باشه چی ؟

چقدر کارت زشته تایپک بزن 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

چون اولین چیزی که نوشتی فشار کاره یعنی بیشتر چیزی که اذیت میکنه و درگیرت میکنه کارته

کارتو عوض کن یا یه مدت نرو یا دورکاریش کن

میگن دنبال کاری نرین که علاقه دارین

دنبال کاری برین که میتونین راحتتر با سختی ها و استرسهاش کنار بیاین

در مورد اینکه سر خودتو شلوغ کردی تا موفق بشی ولی از درون داری گسسته میشی از هم باید بگم که به نظرم اوکیه با دو تا دست هندونه برداشتن ولی هر کی به اندازه قدرت خودش

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

منم مثل شمام بااین تفاوت که وسواس فکری و عملی و کمالگرایی دارم

وخودم میندازم تحت فشار

هم درس میخونم هم شاغلم هم باشگاه میرم هم خانه داری

اگر اینارو انجام ندم فک میکنم یه بی مصرف بی خاصیته به درد نخور هستم وعمرم داره تلف میشه ولی واقعا مثل شما خسته میشم ببشتر روحی 

خب دراند بیشتر زندگی بهتر یعنی رفاه زندگی بیشتره ولی باید خیلی هواشو داشته باشی

خب محل کارمون یکی هست ولی محل زندگیمون ۲ ساعت فاصله داریم ،من خونه شخصی خودمو دارم تو شهرم ولی باید بخاطر اون تو محل کارم کرایه کنیم و اینکه اگه حقوقش از من بیشتر باشه مشکلی به وجود نمیاد؟