2777
2789
عنوان

خیلی ذهنم خستس خیلی حالم بده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب محل کارمون یکی هست ولی محل زندگیمون ۲ ساعت فاصله داریم ،من خونه شخصی خودمو دارم تو شهرم ولی باید ...

نمیدونم ادم تا ادم فرق میکنه  اگه میخواید ازدواج کنید قبلش مشاوره برید 

شوهر منم همش میترسه انقدر تلاش میکنم درامد من بیشتر شه پسفردا بهش بگم تو در حد من نیستی  ولی من دارم همه تلاشمو میکنم زندگی مشترکمون بهتر شه  

نمیدونم ادم تا ادم فرق میکنه اگه میخواید ازدواج کنید قبلش مشاوره برید شوهر منم همش میترسه انقدر تلا ...

یه بار در مورد همین خرج و مخارج با هم صحبت کردیم اونم دقیقا همچین حرفی زد ولی خوب من خودم دوست دارم خرج های خونه به عهده خودم باشه 

افرین دقیقا منم همون وسواس و کمالگرایی و... دارم

تازه فقط این نیست که شوهرپول بده

مستقل بودن خانم یه بحث دیگه س هرچند که درامدش کم باشه

تواین  زمونه هم درامد یک نفر کافی نیست مگراینکه خییییییییییییلی پولدار باشه

نجات جون یه انسان خیلی با ارزشه

اون مهندسه منم مهندسم ایقد هم درک شعور داره که نیاز نباشه شما نجاتش بدید  و خدا همیشه آدم های خوب رو سر راه هم قرار میده،شما هم به جای تفرقه سعی کنید، سرتون تو زندگی خودتون باشه 

اون مهندسه منم مهندسم ایقد هم درک شعور داره که نیاز نباشه شما نجاتش بدید و خدا همیشه آدم های خوب رو ...

شهر عجیبیه 

گفتن حقیقیت میشه تفرقه 

نجات جون یکی دیگه هم که باید سرمون تو کار خودمون باشه 

اگه واقعا آدم درستی بودی و حرفت درست بود احد و ناسی نمیتونه تفرقه بندازه 

که به جای دوست داشتن طرف بری بگی میارزه؟! 

نه تو نمیارزی

یکی لازمه حقیقت رو بهت بگه 

منم ادم‌ فداکاریم

....

شهر عجیبیه گفتن حقیقیت میشه تفرقه نجات جون یکی دیگه هم که باید سرمون تو کار خودمون باشه اگه واقعا آد ...

احسنت

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞