2777
2789
عنوان

مرد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست
اخ دام میخاد جفت پا برم تو صورتشون دیوثای عوضی رو

ببین اخر سری با دوستم داشتیم رد میشدیم بازم نکاه کزد همچین اخم کردم و سریع گفتم مرتیکه دیوث هرزه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

توهین نمیکنما ولی بقول شما فک کنم نمیزاره زنش ارایش کنه خیلی ساده س یه چادر فقط میندازه سرش میره بیر ...

خواهر اون هیزه گناه تو چیه حالا اصن رژ ن ارایش فول لباس ازاد اون حق نداره وقتی تعهد داره کسی رو دید بزنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم وقتی ابروشون رو ببری میگن خودش هرزس چشمش دنبال من بوده محل ندادم زهرشو ریخته تنهاجوابی که میدن ...

مگه الکیه اینو بگه🚶🏻

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خواهر اون هیزه گناه تو چیه حالا اصن رژ ن ارایش فول لباس ازاد اون حق نداره وقتی تعهد داره کسی رو دید ...

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن 

بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه 

هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم اشغال 

ولی درک نمیکنن

تایپیکات خوندم

چ دختر باادب وخب وعاقل وخوش اخلاقی هستی تو دختر

🫂من نمرده ام اما زنده هم نیستم،،،روزی تمام اعدادجهان برایم صفرشد🧚🏽♀️کسی صدای خنده هایم رانمیشنود چون دیگر نیستند//جهان قشنگ نیست...شعرها دروغند چون کسی نیست برایشان معنابیاورد،،،حالا فقط اشک مانده شبو روز👩🏿🦳💄حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید٫من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک میشد..💔🖤🩶🤎❤️🩹

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم ...

مردا همینن خواهر

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم ...

ی همسای از محل قدیدممون داشتیم اون موقع من بچه بودم 4 یا 5 ساله او کوچه بازی میکردیم این جوون بود حالا بعد چند سال من 28 سالمه اون فک کنم 48 باسه منو ک دید مث چی نگا میکرد هی میخواست باهام حرف بزنه منم سریع واسه پسرم خرید کردم فلنگو بستم😐لامصب من جای بچتمممم

قربونت بشم عزیزم خوبی از خودته قشنگممم

خدانکنه. خیلی خوش رویی

قشنگ میشه از طرز حرف زدنت فهمید

🫂من نمرده ام اما زنده هم نیستم،،،روزی تمام اعدادجهان برایم صفرشد🧚🏽♀️کسی صدای خنده هایم رانمیشنود چون دیگر نیستند//جهان قشنگ نیست...شعرها دروغند چون کسی نیست برایشان معنابیاورد،،،حالا فقط اشک مانده شبو روز👩🏿🦳💄حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید٫من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک میشد..💔🖤🩶🤎❤️🩹

این گاوه صدبار اخم کردم امروز عصبی بودم دیگ نتونستم تحمل کنم پریدم بهش

خوب کردی. ـنمیتونی یه کوجولو تغییر مسیر بدی؟ . به بزرگترت بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واللهه.. اصلا لذت میبرن.