2777
2789
عنوان

مرد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست
اخ دام میخاد جفت پا برم تو صورتشون دیوثای عوضی رو

ببین اخر سری با دوستم داشتیم رد میشدیم بازم نکاه کزد همچین اخم کردم و سریع گفتم مرتیکه دیوث هرزه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

توهین نمیکنما ولی بقول شما فک کنم نمیزاره زنش ارایش کنه خیلی ساده س یه چادر فقط میندازه سرش میره بیر ...

خواهر اون هیزه گناه تو چیه حالا اصن رژ ن ارایش فول لباس ازاد اون حق نداره وقتی تعهد داره کسی رو دید بزنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وقتی ابروشون رو ببری میگن خودش هرزس چشمش دنبال من بوده محل ندادم زهرشو ریخته تنهاجوابی که میدن ...

مگه الکیه اینو بگه🚶🏻

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خواهر اون هیزه گناه تو چیه حالا اصن رژ ن ارایش فول لباس ازاد اون حق نداره وقتی تعهد داره کسی رو دید ...

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن 

بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه 

هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم اشغال 

ولی درک نمیکنن

تایپیکات خوندم

چ دختر باادب وخب وعاقل وخوش اخلاقی هستی تو دختر

🫂من نمرده ام اما زنده هم نیستم،،،روزی تمام اعدادجهان برایم صفرشد🧚🏽♀️کسی صدای خنده هایم رانمیشنود چون دیگر نیستند//جهان قشنگ نیست...شعرها دروغند چون کسی نیست برایشان معنابیاورد،،،حالا فقط اشک مانده شبو روز👩🏿🦳💄حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید٫من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک میشد..💔🖤🩶🤎❤️🩹

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم ...

مردا همینن خواهر

واقعا تعجب میکنم چرا انقد هول و هیزن بگو زنی ک توخونه داری دقیقا مث منه هیچ فرقی نداریم جفتمون زنیم ...

ی همسای از محل قدیدممون داشتیم اون موقع من بچه بودم 4 یا 5 ساله او کوچه بازی میکردیم این جوون بود حالا بعد چند سال من 28 سالمه اون فک کنم 48 باسه منو ک دید مث چی نگا میکرد هی میخواست باهام حرف بزنه منم سریع واسه پسرم خرید کردم فلنگو بستم😐لامصب من جای بچتمممم

قربونت بشم عزیزم خوبی از خودته قشنگممم

خدانکنه. خیلی خوش رویی

قشنگ میشه از طرز حرف زدنت فهمید

🫂من نمرده ام اما زنده هم نیستم،،،روزی تمام اعدادجهان برایم صفرشد🧚🏽♀️کسی صدای خنده هایم رانمیشنود چون دیگر نیستند//جهان قشنگ نیست...شعرها دروغند چون کسی نیست برایشان معنابیاورد،،،حالا فقط اشک مانده شبو روز👩🏿🦳💄حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید٫من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک میشد..💔🖤🩶🤎❤️🩹

این گاوه صدبار اخم کردم امروز عصبی بودم دیگ نتونستم تحمل کنم پریدم بهش

خوب کردی. ـنمیتونی یه کوجولو تغییر مسیر بدی؟ . به بزرگترت بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واللهه.. اصلا لذت میبرن.