2777
2789
عنوان

مرد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست
الان میان میگن پوششتو درست کن

واللهه. واقعا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دختر بدبخت از نمیدونم کجا گیر اوردن دلش خوشه شوهر کرده باهم میان این هرزه زل زده به من انقدرم قیا ...

اینم شانس مایه😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

پس لطفا تو مواظب خودت باش قربون شکلت

🫂🫂🫂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بخدا یه کثیف هرزه هم هروقت توکوچه منو میبینه همین رفتارشه تازه چادری هم هستم .اعصابم خورده رفتن واسش ...

ادم معتاد به هیزی با زن گرفتنم درمان نمیشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ب امام حسین میگم ما30ساله تو اون کوچه ایم این 3ساله نهایت 4ساله اومده

اره خوب میکنی بزار بفهمه با چ اشغالیه

او زن تو خونه حمالی میکنه این دید میزنه مردمو نکبت

اره باورت میشه نشستم گریه کردم برا دختره شامم نخوردم اون روز

حق الناس همینه دیگه الان از  شماهم باید حلالیت بگیره چون بایه رفتار غیر انسانی اون غمگین شدی 

لایک نکنید .توروخدا 
اره خوب میکنی بزار بفهمه با چ اشغالیهاو زن تو خونه حمالی میکنه این دید میزنه مردمو نکبت

توهین نمیکنما ولی بقول شما فک کنم نمیزاره زنش ارایش کنه 

خیلی ساده س یه چادر فقط میندازه سرش میره بیرون 

منم ب امام حسینی ک دوسش دارم تمام ارایشم ی رژه

حق الناس همینه دیگه الان از شماهم باید حلالیت بگیره چون بایه رفتار غیر انسانی اون غمگین شدی

اهوم  👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊