2777
2789
عنوان

مرد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست
بخدا یه کثیف هرزه هم هروقت توکوچه منو میبینه همین رفتارشه تازه چادری هم هستم .اعصابم خورده رفتن واسش ...

مردی هرز..ه همونطوری میمونه زن فقط بدبخ میشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بقول شما وقتیم میگی اینو میگن بقران انقد عصبی بودم صبح دلم میخاست بزنمش یه روز اینکارو میکنماصن من د ...

ی بار دیگه نگاه کرد ب زنش بگو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بخدا طوری ک این مردا نگاه میکنن میخان ادمو بخورن هیچ وقت ی پیر جوون اینجوری نگاه نمیکنه میشه ب پسرا ...

این بازاریه دوتا داداشن تو ی ساهتمون یکیشون اصن نگاه نمیکنه ولی این 24ری نگات میکنه عن اقا

زنو بچه داره احمق گاو

واقعا خیلی سخته عزیزم متاسفم خدا ب راه راست هدایتشون کنه

ممنون قشنگم🫂

دیگه فایده نداره اینقد با این و اون بوده زیگیل گرفته

رفتیم تره بار فروشی  ی دختر  ۱۵ ساله بود لباساشم هیچ مشکلی نداشت با خونواده اش بود  بعد ی مرد بود حدود ۳۵ و۴۰ سالش بود  همش داشت نگاهش میکرد دختره فهمید سرشو انداخت پایین اون بی شرف رف از  پشت دختر  رد شد  ی کاری کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از اون روز حالم از هرچی مرده بهم میخوره ادم انقدر بی شرف ندیده بودم 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

این بازاریه دوتا داداشن تو ی ساهتمون یکیشون اصن نگاه نمیکنه ولی این 24ری نگات میکنه عن اقازنو بچه دا ...

شرف نداره ب زن و بچه ک نیس 

بیچاره زنش و بچه هاش 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

یکی هم هست نزدیک خونمون. کچل قد کوتاه؛ میمون شرف داره پیشش. هر سری رد میشم زل میزنه. از رو هم نمیره.. نه تنها به من مه به تمام زنها نگاه میکنه. یه چند باری چس غره رفتم و به همسرم گفتم. همسرم رفت به روش اورد کتمان کرد مرتیکه قوزمت قازقولنگ عنتر... اصلاا از رو نمیره. نگاه کنی اخمم کنی فحشش بدی به تخمش نیست 😑🤬🤬🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏