2777
2789

امیر هلش داد

رفت تو میز

و انا لله انا الیه راجعون

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر قشنگ بود اونجا که گفت من دوسش داشتم نه تو😭😭😭😭

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

من تا يه جاهايي ديدم خيلي خوشم نيومد راستش ايده اش تكراري بود عين رماناي 98 ولي يكم پيشرفته تر ...

سریالش آبکیه کلا

شاید هم‌ بازیگر شیرین یجورایی نچسبه

خونی که در رگ ماست.دیگه نمیخوام باشه

خدایا ما رو یکی کراش زدیم اونم مردددد😭😭

اره منم دلم میخاس بره مریم رو بگیره

ولی خب گویا رو شیرین کراش بود

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز