2777
2789
من تا يه جاهايي ديدم خيلي خوشم نيومد راستش ايده اش تكراري بود عين رماناي 98 ولي يكم پيشرفته تر ...

نه خیلی قشنگه ببین حیفه 

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سریاله آبکیه گند زدن تو عشق و عاشقی 

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

من تا ۱۹ ندیدم این کلوپی عن سر کوچمون میگه هنوز دان نکردشون منم منتظرم

از تو فیلیمو نگاه کن یا تلگرام

من تا يه جاهايي ديدم خيلي خوشم نيومد راستش ايده اش تكراري بود عين رماناي 98 ولي يكم پيشرفته تر ...

اصلا به دهه پنجاه نمیخوره این همه آزادی و مدرنی من فیلم های اون موقع رو میبینم اصلا این مدلی نیست تیکه کلام هاشون حرف از آزادی زدناشون رنگش با اون زمان فرق میکنه دختره از خونه بابلش فرار کرده عمه پسررو خونش داره راه میده باباعه یک سیلی زد فرداش همه یادشون رفت  

اگه سعید شیرین رو دوست داشت چرا تلاش نکرد بدست بیارتش ؟؟من فک میکردممریمو دوست داره

کاشکی مریمو دوست داشت خیلی بهم میومدن 

ولی خدایی خیلی بامعرفته بخاطر رفیقش کاری نکرد

چرا امیر ی عاشق خنگ هست تو فیلم انتظارات از عشق و رابطه گند کشید ناخواسته رید تو همه چی

دقیقا به خاطر عشق سمیش 

همه رو به کشتن داد

قربون دهنت 👌👌😁😁😁چقدرم این تاسیان مزخرف طرفدار داره 😞😞

والا اصلا بريم همون جومونگ ازاول ببينيم حداقل باحاله 

دختره عين اين رماناي 98 كه عاشق ارتام ارشم تهراني مقدم مشدن تو عمارت پدرش زندگي مكرد لباي قلوه اي هارموني خاص چشماش با لباسش مثلث عشقي و ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز