2777
2789
عنوان

ش و م ب و ل نو مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 67 پست
همه اونايي برادر دارن اين تبعيض تجربه كردن

من داداشم همیشه کمک میکرده و میکنه

خودمم اگه یه روز پسر بیارم بهش یاد میدم مثل دایی اش باشه

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

عنوان رو دیدم فکر کردم عکس کیکی گذاشتین ک امروز تو اینستا دیدم 

برای ختنه بود .روش نوشته بود شمب ول نو مبارک 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مطالبیو عنوان میکنه که شاید خیلی ساده از کنارشون رد میشیم و توجهی بهشون نداریم ولی وقتی بهشو ...

نميشه خيلي از خانواده ها استقبال مي كنن جدا از بحث تبعيض ش تو روحيه بچه تاثير داره من پارسال يكي فاميل شوهرم رفتم پسره دوساله بود جلو ماها دختربچه ها فاميلش سرش پايين بود از خجالت 

هنوز ازدواج نكردم ولي اگه يه روزي خواستم بچه دار شم حتما از روش هايي كه جنسيت مورد نظرت رو خودت انتخ ...

نمیدونم چرا منم فقط بچه دختر دوس دارم از پسرهاخوشم نمیاد ولی خب هرچی خداصلاح بدونه.

اون انتخاب جنسیت ریسک داره ممکنه دچار اختلال جنسی بشه بچه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نمیدونم چرا منم فقط بچه دختر دوس دارم از پسرهاخوشم نمیاد ولی خب هرچی خداصلاح بدونه. اون انتخاب جنسی ...

😖😖😖😖😖😤😤😤😤😣😣😣يا خدا

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

از حضرت محمد (ص) روایت داریم که برای بالغ شدن فرزندان دختر و پسرتان ولیمه(شام یا ناهار) بدهید و جشن بگیرید. 

من و خواهرم زمانی که بالغ شدیم مامانم اینا برامون جشن گرفتن. شام بیرون رفتیم و کلی خرید کردیم. البته هرگز لزومی ندیدم وقتایی که پریودم رو به بابام گزارش بدم. 

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

بچه ها ميدونستيد دركيكه يه نوزاد دختر نيم روزه داره با درك يه پسر سه ماه و نيمه برابره 

نميدونم مردا چه مزيت خاصي دارن اخه 

كسي ميتونه اگاهم كنه

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب
ولی مامان و بابام این کارو نکردن داداشم همیشه کمک میکنه

بابای من نه زیاد ولی مامانم تحت تاثیر رفتارای مادربزرگم و خاله بزرگترم خیلی به داداشم بها میده دعوا بشه میگه تو هیچی نگو اون پسره دیگه حالا برام مهم نیست ولی دوران نوجوونی چشام همیشه پراشک میشد داداشم میشینه سر سفره میگه قاشق بیار میارم میشینم میگه چنگال بیار ولی خداروشکر من قطع کننده زنجیره میشم😂😂پسردار بشم تربیت درست میکنم

من یه دختر دارم رفته بودم آزمایشات قبل بارداری برای بچه دوم دکتره پرسید ازم که بچه داری و بچت چیه گفتم دختره 

شروع کرد که چیا بخور و چی کارا کن که پسر بشه

گفتم ولی من پسر نمیخوام یه دختر دیگه میخوام 

تعجب کرده بود

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
بچه ها ميدونستيد دركم كه يه نوزاد دختر نيم روزه داره با درك يه پسر سه ماه و نيمه برابره  نميدو ...

حتی سن عقلیشونم همینطوره برا همین اختلاف سنی ازدواج مطرحه یه دختر ۹سالگی سن تکلیف میرسه یه پسر۹ساله هیچی نمیفهمه یه پسر ۱۵ سالگی سن تکلیف میرسه

اونو میگیرن که پول و کادو به جیب بزنن،بگن دیشب که عروسی بود هر چی خوردین بیاین پس بدین

اگه اینجوری یه پس ختنه سرون هم بخاطر پسرا نمیگیرن بخاطر این میگیرن که لابد از مهمونا پول و کادو بگیرن بزنن به جیب

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی