2777
2789
عنوان

ش و م ب و ل نو مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 67 پست
حتی سن عقلیشونم همینطوره برا همین اختلاف سنی ازدواج مطرحه یه دختر ۹سالگی سن تکلیف میرسه یه پسر۹ساله ...

اخه پس چرا اينطوريه

واقعا من تو دور و أطراف ميبينم اكثر مواقعخانوما عاقل تَر از مردان نميفههم چرا اينطوريه

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

چیزای ساده رو اگه از خانواده ی خودمون شروع کنیم کم کم درست میشه.مثلا نگید چون تو دختری باید ظرف بشوری .چون تو دختری باید خونه رو جمع و جور کنی.

خودم به شخصه این مواردو توی ذهن داداشم جاانداختم .جوری شده از مدرسه که میاد میره اتاقو جمع و جور میکنه. وسایل منو هم حتی مرتب میکنه .درک میکنه که موقع امتحانام نمیرسم خیلی کارا رو انجام بدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😖😖😖😖😖😤😤😤😤😣😣😣يا خدا

آره ما تو فیزیولوژیک خوندیم بچه هایی مثل ترانس ها همینطوریه مثلا دختری که قرار بوده دختر بشه بهش هورمون مردونه زیاد رسیده و شده مثلا دختر با الت جنسی مرد یا پسر با آلت جنسی دخترانه اختلالات جنسی وحشتناکن منکه جرئت ندارم تعیین جنسیت کنم ولی کاش خدا صلاح بدونه دختردار بشم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

من الان یک پسر سه ساله دارم و برام خیلی خیلی مهمه که پسرم با حیا تربیت بشه. حیا داشتن چه برای پسرم چه دختر آیندم برام فرقی نمیکنه. زن و مرد هر دو باید با حیا باشن و مادر تنها کسیه که با رفتاراش حیا رو به بچش یاد میده. 

من از زمان نوزادی پسرم تا الان هرگز پوشکش رو جلوی کسی عوض نکردم و الان که دیگه از پوشک گرفتمش همیشه مراقبم موقع دستشویی بردن مخصوصا اماکن عمومی کسی پشتش رو نبینه، بدون اینکه چیزی بهش بگم. و میبینم که خودش هم دیگه مراقبه و فهمیده این قضیه رو.

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
آره ما تو فیزیولوژیک خوندیم بچه هایی مثل ترانس ها همینطوریه مثلا دختری که قرار بوده دختر بشه بهش هور ...

وايي دستت درد نكنه عزيزم خوب شد گفتي

حالا نه خاني رفته نه خاني اومده جنسيت بچه رو هم تعيين كردم😁😄😅

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب
وايي دستت درد نكنه عزيزم خوب شد گفتي حالا نه خاني رفته نه خاني اومده جنسيت بچه رو هم تعيين كردم😁😄 ...

آره خودمم مجردم ولی فقط دختر میخوام از خدا😂😂😂😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍