2777
2789
عنوان

ش و م ب و ل نو مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 67 پست

چقدر.دلم گرفت بچه ها من ١٩سالمه چند وقته تازه دارم تفاوت هايي كه جامعه بين زن و مرد ميذاره حس ميكنم و به شدت دارم باهاش مقابله ميكنم نميدونم ميتونم موفق بشم يا نه

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اكثر خانواده ها ايراني اين قضيه هست ريشه تو مرد سالاري داره همين ختنه سرون يك نو ارزش گذاري و برت ...

میگن عربهای دوران جاهلیت پسر پرست بودن و دخترای طفل معصوم رو زنده به گور میکردن ولی این رسم الان تو ایران خیلی شدید تره

مادربزرگه شوهرم خیلی دوسم داره ولی بارها گفته به خدا اگه دختر میزاییدی نگاتم نمیکردم...

ای بابا مگه مازن نیستیم دختر نیستیم؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه بابا خوندنش افسردمون میکنه ولی برا مادران هم خوبه بیشتر تو تربیت دقت کنین

به نظرم مطالبیو عنوان میکنه که شاید خیلی ساده از کنارشون رد میشیم و توجهی بهشون نداریم ولی وقتی بهشون فک میکنیم میبینیم چقدر زشتن. 

نمونش همین جشن ختنه که شاید خیلی جاها نباشه دیگه .ولی اگرم بود و کسی دعوت کرد اگه کسی نره و واکنش نشون بده مطمئنا کلا از بین میره .

یکی از آشنا های دوست خواهرم واسه اولین پریود دخترش جشن گرفته بود خواهرم میگفت سفارش داده بود روی کیک سو ت ی ن و ش و ر ت  درست کرده بودن به نظر من هر دو جشن خیلی ضایع اس یه عمر تو دهن کل فامیل ميفته که فلانی کی پریود شد یا ختنه شد 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
میگن عربهای دوران جاهلیت پسر پرست بودن و دخترای طفل معصوم رو زنده به گور میکردن ولی این رسم الان تو ...

متاسفانه بعضی ها به جنسیت خودشونم احترام نمیزارن پسر با دختر فرقی نداره 

همه اونايي برادر دارن اين تبعيض تجربه كردن

ما2تاخواهریم یه برادر

تو همه دعواهامون مامان بابام حق رو به ما دهترا میدن خدارو شکر خانواده ما پسر پرست نیستن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هنوز ازدواج نكردم ولي اگه يه روزي خواستم بچه دار شم حتما از روش هايي كه جنسيت مورد نظرت رو خودت انتخاب ميكني استفاده ميكنم و حتما دختر دار ميشم (٢تا😁😄)دوست دارم دو تا دختر قوي و مستقل و موفق به جامعه أضافه كنم

خودم خيلي دارم سعي ميكنم قوي باشم

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب
متاسفانه بعضی ها به جنسیت خودشونم احترام نمیزارن پسر با دختر فرقی نداره 

من خودم وقتی رفتم سونو فهمیدم بچم پسره ناخوداگاه حس غرور کردم

خب چرا

بخاطر فرهنگ غلطی که تو مغزمون فرو کردن

بخدا دختر پناه مامان باباس پسر که نمیشینه پای درد دل مامان بابا

😢😢وایی

آره دیگه پسرهارو جنگجو و زورگو بارمیارن دخترهارو احساساتی بعد میگن اینهمه مشکلات زناشویی ناشی از چیه ناشی از تربیت غلط

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
همه اونايي برادر دارن اين تبعيض تجربه كردن

مامان من  از اول کارایی که من میکردمو به داداشمم میگفت بکنه الان با اینکه ۱۴سالشه خونه تمیز میکنه غذا درست میکنه میخوره