2777
2789
عنوان

ش و م ب و ل نو مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 67 پست
غذا كه تمام ميشود پدر خانواده ميگويد : دخترم به مامانت كمك كن و مادر لبخند ميزند و پسر خانواده بدو ...

تروخدا اینجاهمتون مادرهستین اگه پسردارین اینکارو نکنین حداقل داداش من غذا رو که میخوره حتی سفره رو هم تا نمیکنه من برم حداقل جمع کنم۳ساعت بعد هم برم آشپزخونه میبینم سفره پهنه نون ها هم توش پهن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقل شده از پیج اینستاگرامی zanan_alayhe_zanan به شدت خوندن مطالبش پیشنهاد میشه

نه بابا خوندنش افسردمون میکنه ولی برا مادران هم خوبه بیشتر تو تربیت دقت کنین

تروخدا اینجاهمتون مادرهستین اگه پسردارین اینکارو نکنین حداقل داداش من غذا رو که میخوره حتی سفره رو ه ...

تو خانواده شوهرم هم رسمه مرد کار نکنه ولی خدایی شوهرم واقعا کمکم میکنه تازه دیروز رفتم تراسمونو برا عید تمیز کردم کلی دعوام کرد که مگه من مُردم که تو تراس تمیز کنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خوب این رسماهم داره کم کم   کمرنگ میشه توفامیلای ما که اصلا مرسوم نیست.اون قدیم بود که وایه پسرا خیلی ارزش قایل میشدن الان بشدت افت کرده😉

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
پس جشن پاتختی رو برای چی میگیرن تازه همه جا هم میگن داریم میریم پاتختی

اونو میگیرن که پول و کادو به جیب بزنن،بگن دیشب که عروسی بود هر چی خوردین بیاین پس بدین

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

یه استاد داریم میگه برا سیسمونی پسراتون همش اسلحه و تانگ و تفنگ و ماشین قدرتی نخرین یه عروسک بخرین باهاش بازی کنه محبت کردن بلد شه بعد ها با زنش رفتارخوب بلد باشه بهش زور و مرد بودن یاد ندین به دختراتونم همش عروسک ندین یه تفنگی هم بخرین ضعیف بار نیان😢😢😢😢

تو خانواده شوهرم هم رسمه مرد کار نکنه ولی خدایی شوهرم واقعا کمکم میکنه تازه دیروز رفتم تراسمونو برا ...

تو اكثر خانواده ها ايراني اين قضيه هست ريشه تو مرد سالاري داره همين ختنه سرون يك نو ارزش گذاري و برتر دونستن مرد نسبت به زنه