2789
عنوان

درد شقاق

140 بازدید | 15 پست

سلام خانوما تاپیک ها رو دیدم قبلیا رو هر کس چیزی نوشته هر چی گفتن انجام میدم اثر نمیکنه منو مریض روانی کرده این درد شقاق هر چی پماد اننجیر فیبر روغن زیتون میوه شیاف لیدوکایین اب ولرم  هر چی میزنم میسوزه هر چی میخورم اثر نمیکنه سنا هم زور میاره تا شب شل میکنه شب که میخابم صبح اولش سخت در میاد 

میخام از دردش خودکشی کنم چیکار کنم  نظری راهی دارین بگین ثوابه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر بهتون پماد میده.. برین مینویسه براتون

دکتر گف عمل برو ولی دارو مینویسم پماد دیلتیازم باریج انتی فیشر  بخدا هر چی بگین زدم دسشویی که میرم میرم اون دنیا میام 

[QUOTE=387820539]انتی فیشر باریج زدی؟ منم خیلی اذیت بودم قبل از دفع قشن وازلین بزن یا پماد بچه آردن[/QUOTEوالا با سرنگ میزنم بگم اثر نمیکنه باور نمیکنین یعنی وازلین جلوی ترک و سوزش رو نمیگیره 

دکتر گف عمل برو ولی دارو مینویسم پماد دیلتیازم باریج انتی فیشر بخدا هر چی بگین زدم دسشویی که میرم م ...

خیلیییی بدههههه 

عمل کن خب به درد نکشیدنش که میارزه..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

صرفا بخاطر درد زیادی که میکشید پیام میدم، معمولا این تاپیک ها نمیام!!

مادربزرگم همیشه یه آجر روی بخاری خونه داشت، هرموقع لازم میشد می‌نشستند روی اون و سریع تمام می‌شد و آروم میگرفت.

میشه قابلمه هم گرم کرد و روی اون چند لحظه نشست، سریع خوب میشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

صرفا بخاطر درد زیادی که میکشید پیام میدم، معمولا این تاپیک ها نمیام!!مادربزرگم همیشه یه آجر روی بخار ...

زخمو خوب نمیکنه مینشینم حتی لگن ابگرم ولی بعدش که میرم اذیت میشم 

زخمو خوب نمیکنه مینشینم حتی لگن ابگرم ولی بعدش که میرم اذیت میشم

واقعا بیش ازین نمیدونم، به امید بهبودی 🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.