2777
2789
اگه به فکر دانش آموزان باید کنکور از خود کتاب درسی باشه نه از چهار تا منبع

گنکور همه چی واره الا شباهت به کتاب احساس میکنم طراح از کتاب های دانشگاه سوال میده حالا بقیه درسا شاید یه درصد شباهت داشته باشن ریاضی که رسما از متاب های دانشگاهیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعذ دو تا اسکل، دلشون خوشه میگن برداشته نشه،

نه کنکور نه نهایی هیچ کدوم عدالتی درش نیست بهترین کاری که میتونن بکنن اینکه سهمیه هارو حدعقل از ورودی دانشگاه هوایی مثل شریف امیر کبیر تهران علم صنعت حذف کنن از خود کتاب هم سوال بدن نه از ناکجا اباد

لرم از نسل آریو برزن

نه کنکور نه نهایی هیچ کدوم عدالتی درش نیست بهترین کاری که میتونن بکنن اینکه سهمیه هارو حدعقل از ورود ...

دقیقا

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
دقیقا

اصلا قبل انقلاب برای ورودی این دانشگاه ها آزمون جداگانه گرفته میشوده که توی رنگینک جهانی رتبه های تک رقمی دو رقمی داشتن دانشگاه هامون نه 300 400 الان

لرم از نسل آریو برزن

اصلا قبل انقلاب برای ورودی این دانشگاه ها آزمون جداگانه گرفته میشوده که توی رنگینک جهانی رتبه های تک ...

همه چی شده پول

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
نهایی واسه ۱۷ شدن خیلی راحتهامااا واسه ۱۹به بالا سختت

اره دیگه باید اینطوری باشه ی سری سوال آسون متوسط داره یه چهار تا سوال سخت که 15 میشه راحت گرفته 

لرم از نسل آریو برزن

اره دیگه باید اینطوری باشه ی سری سوال آسون متوسط داره یه چهار تا سوال سخت که 15 میشه راحت گرفته

آره

بعد به یسریا میگم توی یسری درسها۱۷ و توی یسری ۱۸ شدن راحت بوده، میان بد و بیراه میگن

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

آرهبعد به یسریا میگم توی یسری درسها۱۷ و توی یسری ۱۸ شدن راحت بوده، میان بد و بیراه میگن

نه نهایی های امسال نسبت به پارسال خیلی سخت بود 17 18 هم نمره یک خوبی به حساب میاد 

لرم از نسل آریو برزن