2777
2789
آره رسما انگار تو یه ماه چند بار کنکور میدی حالا مسئول ها میگن نهایی گذاشتیم استرس دانش آموزا کم شه ...

دقیقا همینطوره 

خیلیا صدمه دارن میبینن ازش

تازه عدالت هم نیست 

کلی حوزه ها اجازه ی تقلب میدن 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
بعدش هم میره اتاق عمل یکیو می‌کشه میگه کار خدا بود بعد مایی ک آنقدر خوندیم استرس ریزش مو... می‌خوایم ...

بعد میدونی چی حرص میده اینکه میان میگن تلاش خودم بود یه مارمولکی هست میشناسمش به هیچ کس نمیگه سهمیه داره درسشم افتضاح فردا قراره با رتبه عالیش پز بده که آره خودم تلاش کردمممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همینطوره خیلیا صدمه دارن میبینن ازشتازه عدالت هم نیست کلی حوزه ها اجازه ی تقلب میدن

میگن یسریا پول میدن معلم تقلب بده بهشون یا پاسخ نامه بزارن جلوشون

دقیقا همینطوره خیلیا صدمه دارن میبینن ازشتازه عدالت هم نیست کلی حوزه ها اجازه ی تقلب میدن

شده به سوده موسسه های کنکور پکیج های جدید بفروشن شب امتحان امتحانات نهایی کتاب تست پکیج جامعه نهایی کنکور هیچ وقت به سود دانش آموز نبوده

لرم از نسل آریو برزن

میگن یسریا پول میدن معلم تقلب بده بهشون یا پاسخ نامه بزارن جلوشون

اینم هست. من خودم شنیدم دوستم میگفت 

معلم بهش تقلب رسونده 

شده به سوده موسسه های کنکور پکیج های جدید بفروشن شب امتحان امتحانات نهایی کتاب تست پکیج جامعه نهایی ...

به نفع هرکی نبود به نفع گاج و خیلی سبز بود با کتاب های فرمول بیست و اینا

شده به سوده موسسه های کنکور پکیج های جدید بفروشن شب امتحان امتحانات نهایی کتاب تست پکیج جامعه نهایی ...

دقیقا. اصلا هدف همینه 

وگرنه کی به فکر دانش آموزا بودن؟

بعد میدونی چی حرص میده اینکه میان میگن تلاش خودم بود یه مارمولکی هست میشناسمش به هیچ کس نمیگه سهمیه ...

اونایی که با تلاش خودشون پزشکی قبول میشن خیلی کمه الان پسر عموی من از سال دهم آنقدر خوند نزدیک یک میلیارد هزینه کرد ولی نتیجه ای نگرفته 

لرم از نسل آریو برزن

اینم هست. من خودم شنیدم دوستم میگفت معلم بهش تقلب رسونده

حداقل تو کنکور تقلب اینا بشه در حد یکی دو نفر که اونارو هم بعدا پیدا میکنن تو نهایی چطور میخوان همه مدرسه ها رو چک کنن آخه بعد میگن عدالت آموزشی 

حداقل تو کنکور تقلب اینا بشه در حد یکی دو نفر که اونارو هم بعدا پیدا میکنن تو نهایی چطور میخوان همه ...

دقیقا

ی. دو سه سال دیگه نهایی ام برداشته میشه 

وقتی ببینن پشت سرهم میانگین معدل ها اینقدر کمه 

دقیقای. دو سه سال دیگه نهایی ام برداشته میشه وقتی ببینن پشت سرهم میانگین معدل ها اینقدر کمه

بیشترین میانگین معدل ۱۲ بود که ماله یزد بود🤦🏻‍♀️