2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون 6 تا

یبار به ی دختره گفتم کاش نهایی ها برداشته شه

دهن همه سرویس شده تز وقتی نهایی ها اومده 

اومد منو شست

گفت من سال 11 این همه خوندم نمره گرفتم که امثال تو بگن کاش برداشته شه؟😐😐😐😐😐

اوووههههه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
همون 6 تایبار به ی دختره گفتم کاش نهایی ها برداشته شهدهن همه سرویس شده تز وقتی نهایی ها اومده اومد م ...

انصافا نهایی افتضاحهه البته استادمون میگفت از یه جهت خوبه برای اینکه تو کنکور ۱۰ درصد اضافه کنی به درصدات خیلییی سخته ولی اینکه تو‌نهایی بتونی یه نمره اضافه کنی به نمره هات راحت تر از اونه

همون 6 تایبار به ی دختره گفتم کاش نهایی ها برداشته شهدهن همه سرویس شده تز وقتی نهایی ها اومده اومد م ...

دقیقا مثل دوستای من 😒

یه جوری میگن ما درس خوندیم انگار مل نشتیم تخمه و فیلم نگاه کردیم

انصافا نهایی افتضاحهه البته استادمون میگفت از یه جهت خوبه برای اینکه تو کنکور ۱۰ درصد اضافه کنی به د ...

بابا رقابت سر 17 به بالاست

اون زمان یبار کنکور میدادی تمام 

الان استرس 20 تا امتحان باید داشته باشی 

کاش سهمیه ها برداشته بشه که گند زده به سطح علمی کشور

حق واقعا اون سهمیه ۲۵ درصد رتبه رو تقسیم بر ۲۰ الی ۴۰ میکنه من به چشم خودم میبینم طرف درس نمیخونه بعد الان قراره فردا دربیاد یه پیج بزنه تو اینستا بیاد بگه من رتبه ام سه رقمیه در حالی که ۶ رقمی بوده با سهمیه اومده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا مثل دوستای من 😒یه جوری میگن ما درس خوندیم انگار مل نشتیم تخمه و فیلم نگاه کردیم

خب حرف منم تنها نبود 

همه امار ها نشون میده نهایی چقدر اذیت میکنه بچه هارو 

خود یازدهمی ها چسناله میکنن از نمره هاشوو

چقدر بدم میاد از این ادما ی خودخواه 

بابا رقابت سر 17 به بالاستاون زمان یبار کنکور میدادی تمام الان استرس 20 تا امتحان باید داشته باشی

آره رسما انگار تو یه ماه چند بار کنکور میدی حالا مسئول ها میگن نهایی گذاشتیم استرس دانش آموزا کم شه من که خودم استرسم دو برابر شد😂😢

خب حرف منم تنها نبود همه امار ها نشون میده نهایی چقدر اذیت میکنه بچه هارو خود یازدهمی ها چسناله میکن ...

نمی‌فهمن که وقتی تراز نهایی اومد گند زد به رتبه اون وقت به حرف ما میرسن

حق واقعا اون سهمیه ۲۵ درصد رتبه رو تقسیم بر ۲۰ الی ۴۰ میکنه من به چشم خودم میبینم طرف درس نمیخونه بع ...

بعدش هم میره اتاق عمل یکیو می‌کشه میگه کار خدا بود بعد مایی ک آنقدر خوندیم استرس ریزش مو... می‌خوایم با اونا یکی شیم

از تبار زاگرس