2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا درست نکردی؟من ماهی چندین بار میپزم عاشقشیم اره گلم من از شب سبزیمو با حوصله ی فراوون سرخ میکنم ت ...

برای غذاهای زمان‌بر حال ندارم وقت بزارم ....تنها غذای سختی ک تو دوران ازدواج درست کردم قلیه ماهیه د اونم ب اندازه انگشتام....قورمه دلمون خواست خواهر شوهرم زحمتو میکشن

۵سالشه والا طاقت سروکله زدن ندارم قلبم دیگه درد میگنه اینفد سر غذا خوردن زر زدم

بابا غذا بزار جلوش ب مقدار کم خورد ک نوش جونش نخورد زیاد باهاش بحث نکن بعد ک گشنش شد بش بده دوباره  ...زود گشنشون میشه.....دخترای من ک اینجورن وزنشون هم خوبه تازه من بچه سوم هم دارم....

۵سالشه والا طاقت سروکله زدن ندارم قلبم دیگه درد میگنه اینفد سر غذا خوردن زر زدم

اکثرا بچه ها همینن ،منم دخترم کوچیک بود خیلی اذیتم کرد ،البته بماند که تا همین ۳،۴ سال پیش گوشت نمیخورد منم قبمه و قورمه درست نمیکردم ،فقط غذای مرغی و ماهی 

قورمه سبزی که راحتترین غذاست ،،البته اگه یکی بهت سبزیشو اماده بده😄

یبار مجردی درست کردم.....آره من همش سبزی آماده میگیرم حوصله سبزی پاک کردن و شستن ندارم ...حتی سبزی خوردنی هم شوهرم پاک میکنه میشوره

یبار مجردی درست کردم.....آره من همش سبزی آماده میگیرم حوصله سبزی پاک کردن و شستن ندارم ...حتی سبزی خ ...

خواهرم بنده خدا سبزی بهم میده ،اگه تموم کنم اماده میخرم ،البته  ۴،۵ ساله تنبل شدم اینکارارو نمیکنم قبلا کلی سبزی میخریدم ،سوپی آشی کوکو و قورمه همیشه چندتا چندتا تو فریزر داشتم ،بادمجون کبابی همیشه داشتم الان اماده میخرم 

اکثرا بچه ها همینن ،منم دخترم کوچیک بود خیلی اذیتم کرد ،البته بماند که تا همین ۳،۴ سال پیش گوشت نمیخ ...

والا برا من ک میخورن گوشتو اینارو ولی بزور میکردم تو حلقشون تا اینکه سومی ب دنیا اومد دیگه ظرف غذاشون رو میزارم جلوشون خودشون بخورن ک خیلی کم میخورن و تقریبا هر کدوم دوکیلو  کم کردن.....ولی باز وزنشون نرمال....الان ک تقریبا راضیم و فک کنم تا سال دیگه نیازی نباشه زیاد به فکرشون باشم و خودشون یاد میگیرن سر همون وعده سر سفره بخورن 

اکثرا بچه ها همینن ،منم دخترم کوچیک بود خیلی اذیتم کرد ،البته بماند که تا همین ۳،۴ سال پیش گوشت نمیخ ...

فقط قوررمه میخوره گوشتو بعد پخت ریز میکنم یواشکی میدیم ماکارونی بدون سس گوشتیش میخوره یعنی سفید ،کتلت میخورد دیگه نمیخوره کوکو لای نون باگت میدم دو سه گاز میخوره دیگه نمیخوره نه لوبیا پلو‌نه عدس پلو هیچی 

بجای مرغ گوشت بوقلمون بگیر یا بلدرچين و کبک....میخام اینارو از این ماه جایگزین گوشت مرغ کنم