چرا درست نکردی؟من ماهی چندین بار میپزم عاشقشیم اره گلم من از شب سبزیمو با حوصله ی فراوون سرخ میکنم ت ...
برای غذاهای زمانبر حال ندارم وقت بزارم ....تنها غذای سختی ک تو دوران ازدواج درست کردم قلیه ماهیه د اونم ب اندازه انگشتام....قورمه دلمون خواست خواهر شوهرم زحمتو میکشن
۵سالشه والا طاقت سروکله زدن ندارم قلبم دیگه درد میگنه اینفد سر غذا خوردن زر زدم
بابا غذا بزار جلوش ب مقدار کم خورد ک نوش جونش نخورد زیاد باهاش بحث نکن بعد ک گشنش شد بش بده دوباره ...زود گشنشون میشه.....دخترای من ک اینجورن وزنشون هم خوبه تازه من بچه سوم هم دارم....
۵سالشه والا طاقت سروکله زدن ندارم قلبم دیگه درد میگنه اینفد سر غذا خوردن زر زدم
اکثرا بچه ها همینن ،منم دخترم کوچیک بود خیلی اذیتم کرد ،البته بماند که تا همین ۳،۴ سال پیش گوشت نمیخورد منم قبمه و قورمه درست نمیکردم ،فقط غذای مرغی و ماهی
اکثرا بچه ها همینن ،منم دخترم کوچیک بود خیلی اذیتم کرد ،البته بماند که تا همین ۳،۴ سال پیش گوشت نمیخ ...
والا برا من ک میخورن گوشتو اینارو ولی بزور میکردم تو حلقشون تا اینکه سومی ب دنیا اومد دیگه ظرف غذاشون رو میزارم جلوشون خودشون بخورن ک خیلی کم میخورن و تقریبا هر کدوم دوکیلو کم کردن.....ولی باز وزنشون نرمال....الان ک تقریبا راضیم و فک کنم تا سال دیگه نیازی نباشه زیاد به فکرشون باشم و خودشون یاد میگیرن سر همون وعده سر سفره بخورن