2777
2789
عنوان

ببینید زن داداشم ب مامانم چی گفته😐

3023 بازدید | 103 پست

خیلی خوب از پس خودش برمیاد کسی بهش یک کلمه بگه درجا طرفو قووورت میده. با زن عموم دعوای بدی داشت توی تاپیک قبلیم گفتم. مامانم دیشب بهش گف مهمون عزت داره اخه بفهم چی میگی اون چ رفتاری بود از خودت نشون دادی.. 

زن داداشمم میگ مهمونی که به صاحابخونش احترام نمیزاره چرا باید عزت ببینه؟ من مدلم همینه، همینیه ک هست، برای شخصیت ارزش قایلم

بعد دست هاشو گذاشت رو کمرش گفت هرکسی ب من ب شوهرم ب بچم توهین کنه همونقدر توهین می بینه… 

اگرم از حضور من ناراضی هستید بگید ک دست شوهرمو بچمو بگیرمو برم تا اوقات خودتونو طایفه تون مکدر نشه.. طبق معمولم اخرین حرفشو ک زد بدو بدو رفت واحد پایین خونش!! 

حالا کاری ب زشتی و درستی رفتارش ندارم ولی چرا من نمیتونم اینجوری جواب کسیو بدم واقعا؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام ی صلوات بفرستین

اسی شخصیت شخصیت مهمه

زبون دراز و سرزبونی هرجایی جاش نیست

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

کاش منم اینجوری بودم همه چی تو خودم نمیریختم جواب همه میدادم🙂

دقیقا

من تازه میخوام دفاع هم کنم با حرص دفاع میکنم باید آرامش داشته باشم و برینم به طرف 

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

دقیقامن تازه میخوام دفاع هم کنم با حرص دفاع میکنم باید آرامش داشته باشم و برینم به طرف

منم تازه طرف می‌ره تو دلم جوابش میدم🤣🤣🤣

خیلی دارم رو خودم کار میکنم سری بعدی جواب دندون شکن بدم

چی بگم.😐

جالب اینهبدترین حرفارو بهت میزنه اون لحظهفرداش جوری باهات رفتار میکنه انگار هیچی نشده😐

من میخوام دفاع کنم اولش هیچی نمیگم بعد ک فشار میاد روم با بغض میگم و حرصی میشم 

بعدم هیچی نمیگم

کاش درست شم منم

کاش منم اینجوری بودم همه چی تو خودم نمیریختم جواب همه میدادم🙂

منم خدایی هستم

اما اصلا ب پای زن داداشم نمیرسم

خواهز بزرگم خیلی ازش بدش میاد میگ زن خطرناکیه

اما منو خواهر کوچیکم نه 

میگیم بلده چجوری از خودش محافظت کنه

منم تازه طرف می‌ره تو دلم جوابش میدم🤣🤣🤣خیلی دارم رو خودم کار میکنم سری بعدی جواب دندون شکن بدم

نه منم اولش هیچی نمیگم تا دیگ چی بشه یه چی بگم اونم با داد و بیداد و بغض

دوست دارم در کمال آرامش برینم به طرف بعدم یه لبخند

خیلی سیاست دارهکاش بتونم اینجوری باشم

مامانم میگ تو خونه داد میزد میگف اگ کسی از وجود من ناراضیه بگه من برم

بعد برای شام با داداشمو بچم اومد واحد مامانم اینا😐چنان گرم رفتار میکرد انگار هیچی نشده